Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Podcast: Každý muž by měl ochutnat své sperma. Štěpán popsal spirituální »grupáč« v pěti

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
8. ledna 2023
05:00

Profesionální tanečník Štěpán Ruszkowski v 15letech poznal, že ho víc než ženy přitahují muži. Od té doby se nestyděl experimentovat a zažil divoké večírky, o nichž se rozpovídal v nejotevřenějším českém podcastu o sexu - Už budu!

V současnosti je Štěpán ve spokojeném vztahu a svého přítele by za žádného jiného muže nevyměnil. Měl však období, kdy se nebál experimentovat. Základem je podle Štěpána nebát se a být zvídavý. Jako příklad uvádí, že by měl každý okusit mužské sperma: „Znám spoustu mužů, kteří nikdy neochutnali své sperma. Já si myslím, že to je takové dost zásadní v životě i v dospívání. Že ho prostě ochutnáš,“ prozradil Štěpán Ruszkowski.

Video Už budu! Celý rozhovor s tanečníkem Štěpánem Ruszkowskim - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

On sám má ale jasné hranice a některá dobrodružství si raději nechává ujít. Mezi některými lidmi jsou kupříkladu populární tzv. darkroomy, v nichž tanečník byl, ale dění v nich se nezúčastnil. „Byl jsem se asi ve dvou darkroomech ze zvědavosti podívat, nic jsem tam neprovozoval. Nejsem úplně ten typ, který by to potřeboval třeba na záchodech v klubu, protože většinou jsou kluby fakt jako špinavý,“ vysvětloval Štěpán.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

A jak to vypadá v samotných místnostech? „Je tam fakt tma, někdy jsou tam třeba jenom červený světla, ale jinak tam je opravdu velká tma. Většině lidí, co tam jdou, je jedno, co budou dělat s kým, ale hlavně si to chtějí užít. Pomalu tam nevidíš, jestli tam někdo má kondom,“ kritizuje dění v darkroomech host podcastu. Tyto místnosti nejsou ale pouze v gayklubech, ale bývají součástí už i běžných klubů pro heterosexuály a lidi jiného genderu nebo sexuální orientace. Možná nejdivočejší večírek zažil Štěpán doma, když u něj byly dvě kamarádky a další dva kamarádi. Moderátorce Zoryi Blue popsal pikantní detaily.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.