Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejdražší hotel na světě: Luxus za miliony je pro vyvolené zdarma!

Autor: rix - 
9. ledna 2023
13:27

Pohádková noc, ale za 2,2 milionu korun. Luxusní hotel The Empathy Suite v Las Vegas je tím vůbec nejdražším ubytovacím zařízením na světě. Obří ložnice s výhledem, akvárium se žraloky, vlastní komorník, bar nebo osobní  řidič. To je jen zlomek toho, co ubytování pro boháče nabízí.

Zařízení v luxusním hotelu navrhoval výtvarný umělec Steven Hirst. Ten se proslavil především výtvory spojenými se smrtí a mrtvými zvířaty. Jedno z jeho uměleckých děl je instalováno i v samotném pokoji v podobě obří nádrže s preparovanými žraloky. 

Apartmá naštěstí nenabízí jen pohled na mrtvé paryby. Hostům se naskytne neuvěřitelný výhled na město, které mohou obdivovat ze soukromého bazénu. Když už by výhled nudil, k dispozici je kino, bar s vlastní obsluhou, fitness nebo masážní místnost. 

Služby návštěvníkům poskytnou i soukromí sluhové. Mezi těmi nechybí komorník, obsluha baru nebo osobní řidič. Pokud zaplatí za ubytování plnou cenu, dostanou na ruku v přepočtu 229 000 korun, které mohou utratit v místním kasinu.

A co víc, někteří mohou strávit noc v hotelu zcela zdarma. Má to ale háček. Jak uvedl deník Daily Star, platí to pro případ, kdy přijde host, který má na kartě jmění přesahující třiadvacet milionů korun. 

Video  Obří akvárium v centru Berlína prasklo: Video zachytilo zkázu.  - Reuters / Niklas Scheele
Video se připravuje ...

Josef124 ( 23. března 2024 06:40 )

Nic takového my nepotřebujeme. Taky vlastníme hotel a i když není tak luxusní jako tento, tak máme skoro pořád plno. O hotel se staráme. Čistota a kvalitní vybavení je pro nás základ, proto jsme ještě nedávno přikoupili do každého pokoje trezor z http­s://ww­w.ca­retra­de.cz­/hote­love-trezory/ , aby si do něj mohli hosté dávat cennosti a cítili se tu bezpečně.

vosavopruz ( 9. ledna 2023 16:12 )

to je blbost takhle vyhodit peníze,i pro milionáře

Zobrazit celou diskusi