„Odjela o víkendu s holkami na roubenku,“ řekl Blesku zdroj z okolí Gottové, která před tímpříchod roku 2023 prožila v kasinu rodinného kamaráda Leona Tsoukernika (49). „Je opět ráda ve společnosti,“ dodal zdroj.

„Ten sňatek jsme skutečně neplánovali a rozhodli se až přímo v Las Vegas. A jestli jsem tím někoho zklamal? Věřím, že ne,“ povídal v roce 2008 po návratu z města hazardu Gott. Jenže v době, kdy sepisoval své paměti Má cesta za štěstím, podal čtenářům úplně jinou verzi příběhu. Dost zásadní! „Chtěl jsem, aby mi svědčil Láďa Štaidl, ale nemohl s námi odletět, protože zrovna probíhal soud o opatrovnictví jeho syna Artura, který vedl s Ivetou,“ napsal v knize, která vyšla po jeho skonu, zpěvák. Proč Karel Gott tehdy neřekl, že se s Ivanou ještě doma zasnoubili a odletěli vzít se mimo zraky veřejnosti za oceán, to už nyní nikomu nesdělí...

Silné pouto

Gott si vybral Las Vegas jako místo sňatku, neboť ho ke městu zábavy a hazardu vázalo velmi silné pouto. „Vystupovaly zde největší legendy světové hudby a showbyznysu. Právě v hotelu Frontier, kde jsem měl v roce 1967 půlroční angažmá, začala také moje zahraniční kariéra,“ uvedl dříve zpěvák.

Čtvrtý rok...

Je to pár dní, co se Ivana Gottová na sociální síti vyznala, jak moc jí manžel chybí. „Čeká nás čtvrtý rok bez drahého Karla, ale v našich srdcích zůstává. Slibuji, že jeho odkaz budu opatrovat se stejnou péčí a láskou jako dosud,“ napsala.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott (†80) nacvičuje svou poslední píseň Vánoční. Instagram

Fotogalerie
84 fotografií