Zatímco René se po oznámení rozpadu manželství okamžitě ukázal s novou přítelkyní, ragbistkou Evou Korniovou Jung (41), Eva si na lásku nějaký měsíc počkala. A dočkala se, jejím přítelem je fotograf Tomáš Třeštík (44), se kterým před několika dny vyrazila na první společnou dovolenou.

Vybrali si slunný Omán a od první chvíle na sociální síti ukazují, jak si to spolu užívají. Povalování na pláži, skvělé jídlo, vodní dýmka, to vše si milenci dopřávají.

Zamilovaný fotograf se neudržel a svou lásku cvaknul, když se jako kočka na rozpálené střeše vyhřívala na pláži. Byla nahoře bez, ale rukou umně zakryla bradavky a jen lehce poodhalila z boku prso. V plavkách svá ňadra ukazuje daleko víc…

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Eva Decastelo: Na Nový rok útěk z Česka! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Třeštík si fotku dal na svůj instagram, čehož si okamžitě všiml René Decastelo, jenž si neodpustil pichlavý komentář.

„Tak děkujeme! Děti v pubertě a jejich spolužáci ocení polonahou fotku matky, a hlavně ty ‚zábavné‘ komentáře obdivovatelů z milosti,“ napsal scenárista, přičemž komentářem zakryl krásné poprsí své bývalé ženy.

Tomáš fotku raději stáhl, aby Eva neměla zbytečné problémy, ale ta se k tomu vyjádřila v živém vysílání. „Neříkám nic, byl skvělý manžel, je skvělý chlap a je to úžasný táta. To je vše, co k tomu řeknu,“ řekla sexy moderátorka.

Fotogalerie
64 fotografií