Jasmina Alagičová, manželka rappera Patrika Vrbovského (46) a zároveň oblíbená moderátorka show Česko Slovensko má talent, byla v poslední době nepřehlédnutelnou světlovláskou s dlouhými loknami. Tomu však již odzvonilo, jelikož nyní se pyšní kratšími a hlavně hnědými vlásky. „Přiznám se, že ráno, když jsem vyšla z domu, jsem tohle v plánu ještě absolutně neměla, ale už delší dobu jsem byla trošku otrávená z té blond,“ přiznala na sociální síti.

Přerod z blondýnky v brunetku jí jde rozhodně k pleti, a to doslova a do písmene. Koneckonců i její kořeny jsou exotické, a k její snědé kůži se hnědá hodí daleko více. „Cítím se super, protože, řekněme si to na rovinu, tohle je moje původní barva. Já jsem hnědovláska. Teď je ve mně víc vidět ten Balkán. Chci se vrátit co nejvíc ke kořenům. Nevím sice, jak přesně to myslím, ale začíná to dobře,“ jásala půvabná moderátorka po odchodu z kadeřnictví.

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová: Já ležela na JIPce a rodina popíjela šampaňské Adam Balažovič/BPŽ

A velkou změnu podstoupila i herečka Ester Geislerová, hvězda romantické komedie LOVEní či seriálu Anatomie života. Přestože patří do slavného „klanu“ rusovlásek, tak jako třeba její starší sestra Aňa (46), nyní se nechala proměnit v blondýnku. A je to také změna dost zásadní... Když na instagramu známá umělkyně poděkovala kadeřnici, co vyslechla její přání a přetavila je v realitu, a pochlubila se výsledkem, dostalo se jí kromě pochval i povzdechů, že jako přirozené zrzce jí to slušelo víc.

Podívejte se do naší galerie a posuďte sami, které slavné dámě se změna image povedla... a které třeba méně. Anebo jim to oběma náramně sedlo?

Fotogalerie
50 fotografií