Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sex se zvrhl v krvavou lázeň: Tyranka svému partnerovi uřízla penis i hlavu!

Autor: rix - 
12. ledna 2023
13:05

Brutální orgie skončily hrůznou smrtí. Pětadvacetiletá američanka Taylor Schabusinessová při sexu odřízla svému stejně starému partnerovi Shadu Thyrionovi jak penis, tak hlavu. Obojí pak nacpala do nádob. U soudu bude čelit obvinění z úmyslného zabití prvního stupně, zmrzačení mrtvoly a sexuálního napadení třetího stupně.

Když policisté v únoru minulého roku vkročili do domu ve Wisconsinu, kde se měla hrůza odehrát, nevěřili svým očím. Uvedli, že v kbelíku našli mužskou hlavu. Když poté kontrolovali dodávku Schabusinessové, objevili nádobí a v něm penis. 

Když ženu zatkli, vysmívala se jim. „Můžete se bavit hledáním dalších kousků,“ sdělila detektivům podle webu deníku Daily Star. Pak se policistům svěřila, že se svým přítelem často brali metamfetamin, a to i před osudnými hrátkami. Pro ty si oba vybrali dům matky nebohého Thyriona. 

Sex se vlivem drog zvrhl v něco nepředstavitelného. Agresivní Schabusinessová svého partnera zneužila, zabila a poté rozřezala jeho tělo. Části těla pak rozmístila po domě a ve svém vozidle. A co víc, vražedkyně pokračovala v souloži, i když byl už Thyrion mrtvý. „Prostě jsem si to užívala,“ svěřila se. 

Jak bude s ženou po soudu naloženo, není jasné. Podle dostupných zpráv trpí řadou psychických poruch. „Byla několikrát psychiatricky hospitalizována.“ uvedl její právník. Matthew Seipel, psycholog jmenovaný soudem, však tvrdí, že Schabusinessová je způsobilá stanout před soudem. Ten se bude konat 6. března 2023.

Video  Insta Crime Podcast: Brutální vražda Terezy (†16). Kamarád její tělo zneužil  - pdc, icp, Marek, Chebotareva
Video se připravuje ...

 

diskutujici ( 13. ledna 2023 05:17 )

Šel bezhlavě do toho

Moly28 ( 12. ledna 2023 18:21 )

Jak ho zneužila? Původně do toho šel asi dobrovolně, ne?!

diskutujici ( 12. ledna 2023 16:26 )

Hele, ona mu ho ufikla a pak s ním dále souložila?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání