Dvojice o adopci zažádala v roce 2020 a teprve před koncem roku 2022 se jim splnil sen. „Nemůžeme o něm nic konkrétního prozradit. Museli jsme podepsat mlčenlivost, že nemůžeme prozradit jeho věk, jméno, pohlaví ani to, odkud je. Dítě nám ještě oficiálně není přiděleno, proto je to velmi citlivé,“ prozradila Pluska.sk Vinczeová.

Zkušební lhůta trvá několik měsíců, musí se tam udát ještě zákonné věci. Dělá se to postupně,“ dodala Adela. Z miminka mají radost i její rodiče Mária a Jozef Banášovi.

Máme z toho velkou radost, hlavně proto, že vidíme, že oni dva mají z toho ohromnou radost. Opravdu se dost výrazně změnili, mám pocit, že si přesunuli priority, což je dobré. Těšíme se i s babičkou,“ řekl serveru nadšeně Banáš. Vzápětí však připustil obavy. „Jen je to taková limitovaná radost, co vám mám říct…“ narážel na to, že Adela s Viktorem ještě nemají nic stoprocentně jisté.

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

„S Adelkou jsem si o tom povídal, je tam hodně úskalí a administrativních věcí, jsem z toho překvapen, jak je to složitý proces, celá tato adopce... Máme z toho však velkou radost, dostali jsme krásný vánoční dárek,“ pokračoval hrdý dědeček, který už jednu vnučku má, a to od starší dcery Márie.

Kočárek jsem ještě nevozil, ale babička už ano. Je to naše druhé vnouče. Natálka už bude mít 15 let, to je už velká slečna. Pevně ​​věřím, že se to Adele a Viktorovi podaří, protože na nich vidíme, že mají z děťátka velkou radost. Kdyby to nevyšlo, tak by to bylo takové, no… těžké,“ povzdechl si spisovatel.

Fotogalerie
50 fotografií