Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální vrah Petr B. se na svobodu nedostane: Družku (†47) hodiny bil, zapaloval jí i vlasy

Autor: hra - 
13. ledna 2023
15:13

Za brutální vraždu své družky a další trestné činy včetně ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování poslal soud recidivistu Petra B. (34) na 16,5 roku do vězení.

Ani potom se násilník, který je podle znalců nebezpečný pro společnost, na svobodu nedostane. Z vězení poputuje rovnou do detenčního zařízení. Opilec a narkoman zavraždil loni 9. března ze žárlivosti v ruinách strážního domku v Českých Budějovicích svoji družku (†47).

Nemilosrdně ji několik hodin bil, kopal do ní, šlapal po ní, poléval vodou a zapaloval jí vlasy. Žena zemřela na otok mozku. Její vražda byla tak brutální, že otřásla i otrlými kriminalisty. „Ano, cítím se vinen. Lituji toho, ale nic si nepamatuji. Když se napiju, zahulím si a mám okno,“ řekl muž, který byl za různé násilné trestné činy už osmkrát souzen a vraždil v podmínce.

Hrozil mu až výjimečný trest, pomohl si ale tím, že se dohodl se soudem na vině a trestu a ke všemu se přiznal.

Pro společnost je nebezpečný

Podle soudních znalců z oboru psychologie a psychiatrie Jana Tučka a Václava Šnorka je Petrova resocializace téměř nemožná. Trpí poruchou osobnosti a snížením ovládacích schopností.

„Pravděpodobnost recidivy je velmi vysoká, proto navrhujeme detenci,“ shodli se znalci. Soud jejich návrhu vyhověl. Po odpykání trestu zamíří do zabezpečovací detence. Verdikt není pravomocný. Obě strany si ponechaly lhůtu na rozmyšlenou. Brutální vrah je podle znalců pro společnost nebezpečný.

Video  Insta Crime Podcast: Krvavý útok na Kladensku. Navedli mě k tomu ufouni, tvrdil vrah Hero.  - pdc, icp, Červený, Chebotareva
Video se připravuje ...

turista.z. ( 13. ledna 2023 18:21 )

Jaka detence ? Uspat jak nemocneho psa.. 👆

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání