Pokud patříte mezi takzvané „horňáky“, tedy ty, co u žen preferují pořádně velké poprsí, máme pro vás galerii plnou skutečně rajcovní podívané. Bývalý lidský Ken a současná Barbie Jessica Alvesová se totiž opět rozhodla potěšit své fanoušky na sociální síti a sdílela několikavteřinové video, ze kterého se milovníci plných tvarů nejspíš pořádně orosí. Hlavní roli tam totiž hraje její mocné poprsí uvězněné v sexy červeném outfitu s dráždivým obojkem.

Přestože Jessica vděčí za své křivky plastickým chirurgům, které navštěvuje po klinikách na celém světě (ještě coby Rodrigo například zavítala i do České republiky, tehdy však s prací odborníků na poli estetické medicíny spokojená dvakrát nebyla...), ráda výsledky mnoha více či méně povedených operací ukazuje na veřejnosti. Zadeček ji sice nedávno potrápil, když se jí posunula jedna z výplní a ona musela do nemocnice, z obřích ňader je však nadšená.

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Svůj dekolt předvedla právě na instagramu, kde se za doprovodu písničky Erotica od zpěvačky Madonny (64) svůdně kroutila, a její fanoušci se určitě zajíkali v obavách, aby jí z hlubokého výstřihu smyslného prádla „něco“ nevykouklo či nevypadlo. Taková videa totiž na instagramu bez milosti cenzurují... A to by byla rozhodně škoda.

Mimochodem, Jessica se nechala slyšet, že žádnou další plastickou operaci v nejbližší budoucnosti neplánuje. Tak uvidíme, jak dlouho jí tohle rozhodnutí vydrží. Prohlásila to totiž ještě předtím, než se jí „pokazil“ zadeček. Snad nebude brzy potřeba další „údržba“ jejího mnohokrát přešitého těla, v němž je neskutečně mnoho silikonu...

Fotogalerie
173 fotografií