Láska Natálie Kočendové a Davida Vitáska trochu připomínala hořkou komedii Samotáři, kde jeden z hrdinů tohoto snímku tak trochu zapomněl na to, že už jednu přítelkyni má. David byl za to vyloučen z Love Islandu, ze soutěže, v níž měli účastníci hledat pravou lásku, a spolu s ním dobrovolně odešla i Natálie, co se do něj podle všeho velice zamilovala. Přestože si před odletem na natáčení tehdy nechal se svou dnes již ex-přítelkyní udělat společné tetování, plánovali si pořídit do společného bytu kočku, a dokonce dívku seznámil i se svými rodiči, nyní vrká s neodolatelnou královnou krásy. 

A aby také ne, když se díky její popularitě zvedá popularita i jemu samotnému. O mladíka je teď zájem - chodí na společenské akce, fotí reklamní kampaně, a co víc, dokonce si zahrál i hlavní roli ve videoklipu rappera, co si říká Mystic. A samozřejmě i s Natálkou po boku. Klip, doprovázející písničku Nech to být, vypráví příběh muže, jenž nedokáže přenést přes srdce, že jeho partnerka pracuje jako úspěšná modelka, zatímco on je sám v baru - a protože mu jeho vyvolená nezvedá telefon, který on neustále bombarduje opakovaným voláním, raději se opije.

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná miss Kočendová z Love Islandu o nevěrníkovi Davidovi: Už je v rodině! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Přestože písnička jako taková podle všeho moc fanoušky neoslovila, snahy o rapování mnozí přirovnávají k (ne)zpěvákovi Leoši Marešovi (46), jehož "lži jsou jako déšť, a už zase prší" mnohé milovníky hudby dodnes probouzejí v noci hrůzou, klip je podle všeho zaujal. A aby také ne, vždyť oběma mladým lidem to tam velice sluší - a jejich role nebyly nikterak náročné. David, co před nedávnem podstoupil plastickou operaci nosu, i půvabná Natálie si prostě jenom dávají před kamerou najevo své city, případně teskní nad ztracenou láskou. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami...

Fotogalerie
120 fotografií