Yvetta Blanarovičová, která se proslavila mimo jiné rolemi rozverného čertíka v obou dílech Princezny ze mlejna, nebo dcery čarodějnice v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci, je nádhernou ženou. Jenom těžko se dá uvěřit tomu, že v září tohoto roku oslaví kulaté šedesátiny! To, že mají dobré geny v rodině, nyní dokázala na instagramu. Tam sdílela fotku se svou sestrou - a všem vyrazila dech.

Momentka z hlavního města Slovenska, tedy z Bratislavy, kam herečku zaválo natáčení, a kterou Blanarovičová doplnila songem Love Is The Answer od písničkářky Natalie Taylorové (36), totiž zachycuje dvě usměvavé dámy. Yvetta a její mladší sestra Alexandra (47) si sice nejsou tak moc podobné jako třeba Simona Krainová (49) se starší Yvonou (54), ale i tak je zřejmé, že krásou se v téhle rodině nešetřilo.

Video
Video se připravuje ...

Blanarovičová nechce být babičkou: Syn nesmí počít před třicítkou! Petr Macek, Lukáš Červený

Svým lajkem jejich půvaby ocenili nejenom hereččini fanoušci, ale i kolegové a kolegyně z umělecké branže - například Michaela Kuklová (54) či Petr Vacek (58). Mimochodem, jak herečka sama uvádí, ona přesně si není jistá, kolik má vlastně sourozenců. Její tatínek se totiž sedmkrát oženil a jistě měl nejednoho potomka. Alexandra později zkontaktovala Yvettu... a ta ve své „ztracené“ sestře nalezla spřízněnou duši.

Yvettini nejbližší sourozenci jsou však již dávno po smrti. Mladší bratr Karel, velký sportovec, zahynul v roce 1977. „Miloval hory a rád lyžoval. Pak si oblíbil parašutismus. Jenže se mu při seskoku neotevřel padák,“ vzpomínala na smutné chvíle herečka, které v té době bylo pouhých 14 let. Starší bratr Albert (†44), jenž byl Yvettě vždy velkou životní oporou, zase podlehl rakovině plic. Po půlročním boji zemřel i on.

Fotogalerie
40 fotografií