Na pódiu se ukázala po čtyřech letech v nádherných zlatých šatech s hlubokým výstřihem, ve kterých vynikala postava zpěvačky a její úžasné křivky. Během hodinové show si dokonce střihla duet s 11letou dcerou Blue Ivy! Na slavnostní otevření hotelu dorazily také další osobnosti, modelky Bar Refaeliová (37) a Kendall Jennerová (27), televizní hvězdy Millie Mackintoshová (33) a Halle Baileyová (22) či herečka Rebel Wilsonová (42). Vystoupení udělalo na všechny dojem: „Když jsem viděla Beyoncé při tom vystoupení, měla jsem husí kůži,“ svěřila se Mackintoshová. Na otvíračce hosté prý vypili 4000 lahví šampaňského Moët & Chandon.

Noc za miliony

Hotel Atlantis The Royal Ground by měl po svém otevření být nejdražším a nejblyštivějším hotelem světa. Nocovat tam bude možné v cenách od 30 tisíc korun, to nejlepší apartmá ovšem vyjde na závratné 4 miliony a 368 000 korun! Za to ale návštěvníka bude čekat 15 pokojů (včetně privátního kina) a v koupelně set s pozlacenými zubními kartáčky a hřebeny! Ze 795 pokojů bude 44 mít vlastní bazény (tzv. infinity pools), hodovat budou hosté v 17 luxusních restauracích.

Victoria Beckham: »Koláče« bez práce!

Že bez práce nejsou koláče?! Kam s tím na Victorii Beckhamovou (48)! Ta se sice v roce 2019 odmítla připojit ke kolegyním ze Spice Girls na tzv. »reunion show« k 25. výročí jejich vzniku, litovat ale nemusí. Byť ani nepípla, připadlo jí pořád dle licenčních dohod a prodeje upomínkových předmětů kolem 2 milionů liber (asi 54,6 milionu korun)!

Video
Video se připravuje ...

Beyoncé s dcerkou Blue Ivy Instagram.com/Beyoncé/BPŽ

Fotogalerie
47 fotografií