Karissa Shannonová byla do sídla Playboye pozvána spolu se svým dvojčetem, sestrou Kristiou, když bylo dívkám 18 let. Nedlouho poté ale přišlo nepříjemné překvapení. Když Karissa v roce 2009 podstoupila krevní testy před plastickou operací prsou, kterou dostala od Hefnera jako dárek, přišli lékaři s tím, že je těhotná. 

Přísně tajné

Okamžitě se rozhodla podstoupit potrat a její největší prioritou bylo, aby Hefner nikdy nezjistil, že vůbec otěhotněla. „S nikým jiným jsem nespala, takže to mohlo být jenom jeho. Chtěla jsem se toho prostě co nejdřív zbavit,“ popsala pro Mirror„Nechtěla jsem, aby to někdo zjistil, a to naštěstí klaplo,“ je dnes ráda. 

Vetřelec v břiše

Náctiletá Karissa prý byla z těhotenství traumatizovaná. „Moje tělo mi bylo odporné. Připadalo mi, jako bych měla v břiše vetřelce. Jako by ve mně byl ďábel. Nechtěla jsem, aby kdokoli věděl, že v sobě nosím dítě 83letého muže,“ popisuje dnes. 

Vymyslely plán

Protože byly dívky pod neustálým dohledem, byl utajený potrat poněkud výzva. „Našla jsem si kliniku v Los Angeles. Hefovi bodyguardi nás vysadili u obchodního centra a předstíraly jsme, že jdeme nakupovat. Pak jsem zavolala kamarádce, která nás vyzvedla. Podařilo se nám to utajit,“ prozradila.

Obě dvojčata, Karissa i Kristina, dnes nenechávají na Hefnerovi nit suchou a tvrdí, že měl „černou duši“. Když se v roce 2017 dozvěděly o jeho skonu, částečně se jim prý ulevilo. „Žádná další žena už nemusí podstupovat to, čím jsme si prošly my,“ vysvětlily. 

Video
Video se připravuje ...

Nezadaná Vanda Károlyi odhalená v Playboyi: Čeká pozvání na rande? Svérázný vzkaz nápadníkům! Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
92 fotografií