Naštěstí to není jen práce, co Monice Trávníčkové v poslední době dělá velkou radost. V rodině totiž přivítali další miminko.

DNES budeme SLAVIT! Jupííí jsem TETA a Maxmilián má sestřenici! Sestřičce Marice se včera v podvečer narodila holčička Blanička. Jméno dostala po naší mamince. Měla by velkou radost,“ pochlubila se manželka pohádkového prince. Monika o maminku přišla v listopadu 2020, když se nakazila koronavirem. Osudným se jí stal zápal plic.

Video
Video se připravuje ...

Nejstarší účastník StarDance Pavel Trávníček (71): Jak to s ním zvládá sexy tanečnice Veronika Lálová? Markéta Reinischová

Zdravotní potíže už nějaký čas trápí i jejího manžela Pavla. Před koncem roku musel být hospitalizován v nemocnici a po Novém roce absolvoval komplexní vyšetření.

Během roku mne čeká spolu s dalšími herci z Tří oříšků pro Popelku velké turné po německých halách k 50. výročí od premiéry této kultovní pohádky. Tak chci být do té doby fit a šetřit se,“ pochlubil se Trávníček, který se po dlouhé době ukázal po boku manželky a kolegů z Německa.

Fotogalerie
39 fotografií