Sestry Clermontovy si libují ve vždy dokonale stejných outfitech, jenom zřídkakdy jsou k vidění v něčem, co by nevypadalo jako „hozené přes kopírák“. A proč také ne - jsou to dvojčata a na své podobě (i výrazných křivkách, které s gustem dávají všem na odiv) postavily svou slávu. Vnadné krásky, pro které je slovo „stud“ nejspíš docela neznámým termínem, zásadně pózují jako své vlastní odrazy.

Silikonem vyztužené „blondýnky“ pochopitelně nemohly chybět na pařížském týdnu módy - a jako obvykle na sebe dokázaly upoutat zraky všech přítomných (nejenom) pánů. Shannon a Shannade se totiž nebojí kontroverze, a tak na přehlídky značky Mugle a návrháře Gaurava Gupty (38) přišly ve sladěných průsvitných modelech, které nenechaly prakticky žádný prostor pro představivost.

Video
Video se připravuje ...

Tahle sexy reklama se točila v Praze Youtube.com

Ať už šlo o bílou kombinézu z lesklé síťoviny, pod kterou si musely přelepit bradavky nálepkami, aby své okolí příliš nepohoršovaly, anebo zajímavě řešené černobílé šaty s jedním odhaleným ňadrem, co daly vyniknout i jejich klenutým postavičkám. Obě tyto róby si můžete prohlédnout v naší galerii.

A také mnohé další - vybrali jsme totiž pro vám jejich nejrajcovnější snímky, jimiž se svůdná dvojčata prezentují na sociálních sítích. Věřte tomu nebo ne, ale mají skoro 2 miliony followerů...

Fotogalerie
52 fotografií