Slovo stud zřejmě Hanka Kynychová nemá ve slovníku, případně si ho alespoň nepřipouští. I po padesátce se často a ráda ukazuje skoro nahá, ať již v sauně, či ve vaně. Ostatně se svou vysportovanou postavou si to cvičitelka může dovolit.

Její nejnovější fotka na instagramu je oproti jiným vlastně docela cudná, přesto ale jistě podráždí představivost pánů. Ukázala se totiž v sexy černém topu, co má síťovaný výstřih. Dává tak skvěle vyniknout jejímu poprsí. 

Zatímco něco ze své krásy odhalila, jinak je docela tajemná, co se týče důvodů. „Něco se chystááá... A já se moc těším, až vám budu moct prozradit, co to bude,“ mlžila Hanka na sociální síti.

Ovšem její hashtagy u příspěvku toho prozradily o dost víc -  #kolekce #eshop #fitness #fitnesswoman. Zdá se, že Kynychová se stala součástí nějakého projektu ohledně nové kolekce sportovního oblečení. 

Pokud to tak skutečně je, reklama funguje už teď. „Pěkné triko,“ pochválil ji kdosi v komentářích. Ovšem většina tedy chválila spíše to, co bylo pod tílkem. Dokonce Hance navrhovali, že by měla natočit nějaké porno, případně se nechat nafotit pro Playboy či si založit Only Fans profil. Jediný další slušný tip byla taneční soutěž StarDance. Tak na co z toho si Hanka troufne?

 

Video
Video se připravuje ...

Sexy cvičitelka Hanka Kynychová má plán: Krásné dcery převezmou žezlo! Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií