Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž (33) se snaží vypadat jako černý mimozemšťan. Teď si rozdvojí penis!

Autor: pma - 
3. února 2023
22:06

Francouze Anthonyho Loffreda na ulici nelze přehlédnout. Téměř každý kus kůže má potetovaný, ale nejvíce pozornosti přitahuje jeho obličej. Muž má nespočet piercingů, obarvené zuby nebo odstraněný horní ret. Jeho snem je vypadat jako „černý mimozemšťan“ a pro svou transformaci je schopný udělat cokoliv. Nově má v plánu rozřezat si penis napůl při nevídaném zákroku, po kterém by mu pravděpodobně zůstaly dva tenčí penisy kývající se vedle sebe.

Před šesti lety se Francouz Anthony Loffredo rozhodl pro radikální krok ve svém životě. Uvědomil si, že se jako transgender osoba necítí ve svém těle dobře a vysnil si, že se pomocí estetických zákroků přiblíží svému vysněnému ideálu. Francouz by si přál vypadat jako černý mimozemšťan.

Mnoho Anthonyho tělesných úprav a operací je v Evropě a USA zakázáno. Mezi nejbrutálnější úpravy jeho těla patří odstranění prstů, chrupavky nosu, uší a horního rtu. Když operaci úst v minulosti podstoupil, musel se dokonce učit znovu mluvit.

V plánu má i OnlyFans

Nově muž uvažuje nad tím, že si nechá rozpůlit pohlavní úd na dvě části, které se budou houpat vedle sebe. „Nejsem z toho vůbec nervózní.  Nevím, pro mě je to jen jedna úprava navíc. Je to nebezpečné asi jako všechny ostatní operace, které mám za sebou,“ nechal se slyšet Anthony.

Penis bude muži prý fungovat i po zákroku. Po operaci si navíc hodlá prý vytvořit účet na OnlyFans, aby tam mohl ukazovat i genitálie, protože to na jiných sociálních sítích nesmí.  

Kvůli vzhledu nesmí ani do restaurace?

Muž také přiznává, že i když se v těle cítí díky úpravám lépe, není schopen si najít práci. Postěžoval si dokonce, že má problém se někdy najíst v restauraci. „Některé bary a kavárny mi zakázaly je navštěvovat, protože jsem děsil zákazníky. Jsou i restaurace, kde mi zakázali jíst nebo sedět na terase,“ přiznal muž. I přes útrapy, které kvůli svému zažívá, Anthony tvrdí, že mu to vše za to stojí.

Video  Už budu! Celý rozhovor s Marií König Dudziakovou  - Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Zobrazit celou diskusi