Slavný autor legendární Gastromapy i projektu scénického čtení Listování, tedy herec Lukáš Hejlík (43), o víkendu slavil. Z mnoha důvodů. Kromě radosti nad výsledkem prezidentských voleb sdílel radost i poněkud osobnější rázu – přesně před deseti lety se totiž poprvé naživo viděl s dívkou, jíž o pouhé dva roky později navlékl snubní prstýnek a udělal z ní svou druhou manželku. Střetli se v romantické Anglii... a byla to láska na první pohled!

„Přiletěl jsem za ní do Londýna po tom, co jsme si 14 dní (velmi intenzivně) psali. Popravdě, už od prvního dne to bylo velmi intenzivní. Za těch deset let se toho stalo opravdu hodně, když se teď dívám na ty první fotky a vzpomínám na ty setkání v Londýně nebo Praze, na chalupě nebo v Jeseníku,“ dojal se představitel sukničkářského chirurga Jáchyma Kaliny z Ordinace v růžové zahradě 2 na sociální síti.

Video
Video se připravuje ...

Manželka Lukáše Hejlíka promluvila o dalším dítěti! Ví o tom její manžel? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Děkuju Verunce, že je se mnou, že se mnou sdílí všechny ty nápady, projekty, nadšení. Deset let ji zdaleka nejenom za to miluju,“ dodal. S půvabnou Veronikou (40), bývalou modelkou, kterou Lukáš láskyplně oslovuje jako „Eulu“, má dnes sympatický herec syna Vojtu (7). Kromě chlapečka je herec ještě otcem dcery Klárky (16) z prvního manželství, s níž natočil dokumentární pořad Spolu & hladoví.

Něžné vyznání na sociální síti zaujalo nejenom celou řadu jeho fanoušků a příznivců, ale i kolegů z umělecké branže. Herečky Petra Nesvačilová (37), Kristýna Janáčková (41), Aneta Krejčíková (31) a Denisa Pfauserová (34), moderátorka Zora Hejdová (32) anebo třeba tanečnice Natálie Otáhalová (22) reagovaly srdíčky. A violoncellistka Terezie Kovalová (33) jim vzkázala: „Děcka, já vás tak miluju.“

Fotogalerie
41 fotografií