Brožová se v seriálu objeví v překvapivé roli Ivety. To, že narazí rovnou na Mázla, kterého předtím silně rozrušilo setkání s jednou pacientkou, a vybije si to právě na ní, Iveta rozhodně nečekala.   

„Pravda, srazit se hned v první scéně s Čestmírem Mázlem, jedním z pilířů Ordinace, je těžký kalibr. Navíc je rozhozený a nevidí, neslyší. Iveta přirozeně zatím neví, co se děje, vždyť do kamenické nemocnice vkročila poprvé v životě,” uvedla ke své roli Kateřina.

 A popsala svou postavu i dál. „Iveta se však nedá, je to žena činu. Osamělá, ale ne zhroucená, ačkoli zažila to, co zažila. Se životem se dokáže rvát, i když osud jí zrovna nejlepší karty nerozdal. Záhy pochopí, že Čestmír prožívá obrovskou bolest a rozhodne se mu všemi silami pomoct. Pomoc by však potřebovala i ona,“ dodává.

A kdo by z diváků čekal, že se Brožová zhostí role elegantní lékařky, je na omylu. „Kulich, džíny, těžké boty. A foodtruck, který je zároveň bytem. Iveta rozhodně není panenka zvyklá na luxus. Jako herečka jsem za ni tak ráda! Jednak je protiúkolem k mému hereckému typu a rolím, které jsem dosud hrála, jednak jsem se díky ní dostala do Ordinace, naprostého seriálového fenoménu. Navíc má Iveta nejedno velké tajemství, které bude divákům i hrdinům postupně rozkrývat, neustále je překvapovat, dost možná i šokovat,” slibuje její představitelka. 

Nové díly mají diváci možnost zhlédnout každý čtvrtek na Voyo.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová Lucija Veselá

Fotogalerie
50 fotografií