Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Exotické kakao a diamanty: Valentýnský dezert vyjde na tisíce korun!

Autor: rix - 
12. února 2023
19:47

Proslulá newyorská restaurace Serendipity3 uvedla na trh speciální valentýnský dezert. Své síly zařízení spojilo se slavnou návrhářkou. Čokoládová pochoutka je posypána jedlými diamantovými třpytkami a zlatými hoblinami. Nejde ale o levnou záležitost, dezert bude stát v přepočtu asi pět a půl tisíce korun. 

Pochoutka s názvem Diamond Frrrozen Hot Chocolate uvedla restaurace ve spolupráci se známou návrhářkou Lorraine Schwarztovou. Ta navrhovala šperky pro řadu slavných ženských celebrit včetně Beyoncé nebo Kim Kardashianové. A opravdu nejde o ledajakou pochoutku. 

K dispozici bude zákazníkům pouze na Valentýna a stát bude v přepočtu asi 5 500 korun. Zmrzlinový pohár je naplněn ikonickou směsí čtrnácti exotických druhů kakaa. To není zdaleka vše. Jeho vršek je posypaný jedlými diamantovými třpytky a zlatem. Pozlacená jsou i brčka. 

„Jako velcí milovníci Lorraine Schwartzové jsme byli nadšeni, že jsme s ní mohli spolupracovat,“ svěřil se serveru prnewswire šéfkuchař Joe Calderone. „Ten dezert je v každém směru přehnaný a víme, že naši zákazníci ho budou milovat,“ řekl muž, který je zároveň ředitelem restaurace. 

Video  Co má obsahovat kvalitní nanuk pro děti? 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi