Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Top momenty Česko-Slovenského plesu: Diamanty, krásné róby i rosnička v síti!

/
  • Československý ples v obležení krásných dam - Voláková, Mališová, Verešová, Rosická i Eva Perkausová zářily jako noční obloha.
    12. února 2023 ● 05:00

    Nejkrásnější róby? Největší přešlapy? Nejprořízlejší pusa? Tato všechna nej jsme si pro vás sestavili v krátkém shrnutí 9. ročníku Česko-Slovenského plesu.

  • 1.

    Eva Perkausová - plesání díky hlídání

    V krásných modrých šatech od sourozenců Ponerů si od malého synka odskočila Eva Perkausová. „Malého hlídá maminka, už ho hlídala několikrát a jde to. Už jsme si několikrát takhle vyšli a bylo to úplně v pohodě. Je to skvělé, že máme takovouhle obrovskou pomoc. Ještě kojím, tak dneska pít nebudu, nechci malého kojit ještě šampaňským,“ prozradila moderátorka, která to umí s manželem Ivanem Heckem na parketu pořádně rozjet.

    Česko-Slovenský ples v Obecním domě - Eva Perkausová a Karel Kašák.
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center

    Zároveň prozradila, že vynesla šperky ALO Diamonds v hodnotě necelé 3 miliony korun. „Sama bych si je nemohla dovolit. Mám tu ale bodyguarda, manžela, tak se nemusím o ně snad bát,“ řekla Hecko Perkausová. Moderátorka vynesla náhrdelník za 1 310 000Kč, prsten s centrálním kulatým diamantem za 435 000Kč, úzký diamantový prsten za 120 000Kč a široký diamantový prsten za 214 000Kč. 

  • 2.

    Denisa Pfauserová - plesování s bříškem

    Velkou slávu si nenechala ujít i herečka Denisa Pfauserová v nádherné rudé róbě. Ta na rozdíl od Evy Perkausové si vzala děťátko na ples rovnou s sebou, protože si ho přinesla v požehnaném stavu přímo pod srdcem. Těhotenství ale na ní nebylo přitom vůbec patrné.

    Česko-Slovenský ples v Obecním domě - Denisa Pfauserová
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center

  • 3.

    Důkladně připravená Verešová

    O pomyslný titul nejkrásnější róby večera zabojovala i modelka Andrea Verešová. Oblékla se do smyslných rozevlátých šatů, které byly umně perforované na místech, které přece jen vzbuzovaly představivost. Přípravu na ples vůbec nepodcenila, protože ještě pár minut před příjezdem dala do svých stories na instagramu fotku z fittingu šatů a záběry, jak nadšeně míří na tento ples.

     

    „Šaty mi šila Janka Pištějová, už je to moje dvorní návrhářka. Původně to měl být overal, ale bylo by to těžší jít na toaletu, nakonec jsme zvolily toto. Šperky mám z obchodního domu Dismondi a jsou v hodnotě 4,5 milionu Kč. Mám je pojištěné a mám tu i ochranku na ně, která se tu někde pohybuje. Plesy si vybírám a pro mě je tenhle nejoblíbenější a vždy tu potkám velmi známých ze Slovenska, které jsem dlouho neviděla,“ prozradila nám modelka, která byla celá postříbřená a vypadala jako zářivá hvězda.

    Česko-Slovenský ples v Obecním domě - Andrea Verešová s Danielem Volopichem
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center
    Andrea Verešová se připravuje na Česko-Slovenský ples
    Autor: Instagram
  • 4.

    Unavená kněžka

    Na takto slavné události nechyběl ani podnikatel a neúspěšný kandidát na prezidenta Karel Janeček. Dorazil  zavěšen do své milované kněžky Lilie Khousnoutdinové, která pro tuto příležitost vynesla lehký červenkavý outfit s vyšívaným psaníčkem. Ačkoliv jí to velmi slušelo, tak v obličeji působila lehce znaveně.
    Česko-Slovenský ples v Obecním domě - Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinova
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center
    Česko-Slovenský ples - Lilia Khousnoutdinova
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center
  • 5.

    Polárkový dort

    Velkou pozornost si získala návrhářka Debbie Brown. Je zvykem, že se lidé rádi ušklíbají nad nařasenými obláčkovými šaty a označují je ironicky jako polárkový dort, ale právě návrhářka tento trend uchopila a zřejmě naschvál ve svém obláčkovém designu přestřelila natolik, aby si z tohoto trendu udělala legraci. A výsledek byl nakonec minimalisticky okouzlující!
    Módní návrhářka Debbie Brown.
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center
  • 6.

    Vždy galantní Saša Hemala

    Moderátor s medovým hlasem dorazil i se svou manželkou a rozhodl se ji provést po parketu.

    „Tančím jen v sebeobraně, ale jinak žena nedá, tak myslím, že nějaký ploužáček dáme,“ svěřil se Blesku.

    Česko-Slovenský ples v Obecním domě - Alexandr Hemala s manželkou
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center

  • 7.

    Rosnička v síti

    Nejedno čelo se orosilo, když Tomáš Rosický vyvedl do společnosti bývalou rosničku Radku Rosickou! Radka v síťovaných šatech, důmyslně evokujících rybářskou síť, by zaujala určitě i rybáře Jakuba Vágnera, kdyby tam byl!  Přes extravagantní róbu by člověk málem přehlédl rozkošný náramek od Tiffanyho na jejím útlém zápěstí

    .

    Fotbalista Tomáš Rosický s manželkou Radkou.
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center
    Náramek od Tiffany na ruce Radky Rosické.
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center
  • 8.

    Felix připaven na pořádnou párty

    Felix se na červeném koberci v dobré náladě mihl velice rychle. Ten byl na plesu nejen za zábavou, ale i pracovně. „Budu hrát, budu tančit, vždyť je to ples, já jsem skvělej tanečník, bude skvělá hudba, takže myslím, že neodolám. Proto jsou ty plesy tak krásné, jsou tu krásné ženy a krásné róby, no a my chlapi máme jen smoking,“ svěřil se saxofonista. 

     

    Na otázku naší reportérky, kde je Dáda, odpověděl velmi jasně. „Dáda je pořád nějaká nemocná, nevychází z domu, nevím, co to má. Já kolem ní běhám a nic mi není,“ vysvětlil Slováček. Se slovy, že ho tu možná potkáme až ráno na snídani, se rozloučil a s lumpačivým výrazem se ztratil.

    Česko-Slovenský ples v Obecním domě - Felix Slováček
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center

  • 9.

    Černobílý dress code

    V černobílé kombinaci dorazil i manželský pár Patrik Eliáš a jeho manželka Petra Voláková. Šaty měla od české značky Aname. „Myslím, že to daly dohromady vkusně a božsky,“ pochválil hokejista své ženě její elegantní róbu. 

    Autor: 
    Autor: 
  • 10.

    Zlatá spisovatelka a kouzelné kapičky na náladu

    Ve zlatém třpytu dorazila spisovatelka Bára Nesvadbová, kterou doprovodila kamarádka. „Šaty mám od Táni Kovaříkové. Nevěděla jsem, co na sebe, tak snad se to povedlo. A šperky jsou ve velké, hodně velké hodnotě, tak snad je dnes neprotancuju,“ prozradila.

     

    Zároveň přiznala, že je z takových velkých událostí nervózní, její kamarádka na to ale vymyslela parádní trik. Nejen, že tu nervozitu pokusí rozbít sklenkami alkoholu, ale poradila jí i něco víc. „Kamarádka mi už vzala nějaké kapky na dobrou náladu, myslím, že to bude dneska drogovej rauš,“ vtipkovala Nesvadbová, když jí naše reportérka upozornila, aby to nakonec nepřekombinovala. 

    Spisovatelka Bára Nesvadbová.
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center
  • 11.

    Mořská panna bez přítele

    Jako už poněkolikáté přišla se svou sestrou modelka Karolína Mališová ve sněhově bílých šatech ve tvaru mořské panny. „Zase jsem vytáhla svou sestru, jak nečekané. Nemám k tomu co dodat, asi to tak bude. Přítel by se tu možná necítil komfortně. Jsem šťastná a zamilovaná, divím se, jak je to krásné i po tak dlouholetém vztahu. Jsem za to strašně ráda, že jsme spolu už 11 let, jsem nejšťastnější, co jsem kdy byla. Od doby, co jsem dostudovala vysokou školu, jsme se sestěhovali,“ prozradila modelka, kterou obléklo sesterské duo Poneři. 

    Česko-Slovenský ples v Obecním domě - Karolína Mališová
    Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center

  • 12.

    Galerie

    A co dalšího si oblékly slavné osobnosti? Pojďte se podívat do spolu s námi do naší galerie.

    Fotogalerie
    117 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

AliAlice: Verešová je chudinka,ta už neví,čím by ohromila,vdyť už dávno všechno předvedla,a teď ještě ten umělohmotný ksicht...no nevím, nějak jí nedochází,že co se týká soudnosti si stojí na drátě...

(13. 02. 2023 11:05)

xoxo: Pár účastníků zajímavých, především ti neprovaření. Určitě je zapotřebí nový, svěží vítr. Bezejmenné krásky ples ozvláštnily, jiné se přišly předvést, aby se připomněly. Verešová je opravdu příšerná, opět lascivní. Naprosto zvrhlý pár - upozornit za úplně každou cenu. Pro mne je jejich snaha zaujmout naprosto zbytečná

(12. 02. 2023 15:21)

Rooza: Verešová každopádně nejhorší šaty a co to má pro pana krále s tím obličejem zase? Zkouší nějaké nové jedy? Vůbec jí to nepomáhá ba naopak. 🙄
Ty červené šaty na neznámé modelce jsou opravdu krásné. 💃

(12. 02. 2023 09:57)

xxxx678: Milá, půvabná, Radka Rosická v krásných šatech. Verešová..jak, se z hezké ženské stane strašidlo, když se neumí stárnout..

(12. 02. 2023 07:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy