Zdravotní stav obézního kapitána Dema je natolik vážný, že mu musel na pomoc rychle přispěchat doktor. Zpěvák se dostal do ateliérů Ordinace v růžové zahradě 2, a kdo jiný by ho měl rychle vyšetřit, než Petr Rychlý alias Čestmír Mázl.

„Čestmír je můj dlouholetej kamarád. Je to gynekolog, takže si rozumíme a taky mě léčí. Kdyby to byl klasickej doktor, tak je zaujatej, ale jako gynekolog má odstup. Proto jsem si vybral právě jeho. Děláme spolu i různý rituály, jógový víkendy, meditace… Je to hodně spirituálně zaměřenej kluk a taky nejbohatší člověk z celý Ordinace. Proto si rozumíme,” prohlásil před natáčením klipu Kapitán Demo. 

Ten během lékařské prohlídky zjistí, že všechny jeho hodnoty se pohybují v červených číslech a od Mázla se dozví jednoznačný verdikt: „Míň žrát!” Na což Demo samozřejmě odmítá přistoupit. Stačí si totiž připomenout, co v den prohlídky zvládl posnídat. „Dneska jsem měl k snídani sedm prasat, třináct kaviárovejch tyčinek, osmdesát tři lanýžů. Jako vždycky. Co mi můj indickej kuchař navaří, to sním,“ vyjmenoval.

S nabídkou na natáčení videoklipu s kapitánem Demo Rychlý dlouho neváhal. „„Je to první klip, na nějž jsem kývnul. Líbil se mi nápad, má to vtip a já sám sebe občas rád shodím. Propojení Ordinace v růžové zahradě 2 s Kapitánem Demem je navíc dost bizarní. Už jen proto, že já v ní hraju gynekologa a Demo se objedná na vyšetření zrovna u mě,“ okomentoval svou roli herec, který by neodmítl ani účast na zpěvákovým květnovém koncertě v pražské O2 aréně.

Video
Video se připravuje ...

Kapitán Demo natočil nový videoklip s Petrem Rychlým alias Čestmírem Mázlem z Ordinace. TV Nova, Givinar Kříž

Fotogalerie
30 fotografií