Když se Honza chtěl stát zpěvákem, snil o tom, že si jednou na koncertě zanotuje právě s Davidem. A sny se plní. „Když vstoupil na pódium, tak jsem si to uvědomil a málem jsem ani nezvládnul společný duet!“ svěřil Blesku Bendig po sobotním koncertě. Jenže to byl teprve začátek a hitmaker ho dostal ještě víc do kolen!

Dárek nad dárky 

„Měl jsi narozeniny ve stejný den jako moje žena, tak jsem ti přivezl dárek. Je to rukavice Michaela Jacksona i s jeho podpisem,“ šokoval Honzu na pódiu jeho celoživotní vzor.

Když vytáhl z kapsy saka skutečně rukavici zesnulého krále popu, zůstal Bendig nevěřícně zírat. „Sehnal jsem ji v Las Vegas, a když jsem ji viděl, věděl jsem, že je to přesně dárek pro Honzu. I já jsem totiž jeho fanouškem,“ prozradil pak Blesku David.

Bez dovolené

Ten kvůli Bendigově koncertu dokonce přerušil dovolenou. „Měl už dlouho naplánovaný pobyt na Maledivách, ale kvůli našemu koncertu ji o týden zkrátil. Neznám žádného takového srdcaře, jako je on,“ smekal Bendig stále v šoku z daru, který mu jeho oblíbenec donesl.

Video
Video se připravuje ...

Bendig vyprodal Karlín: O nervozitě před koncertem i splněném snu. David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
50 fotografií