Příběh Zatmění se točí kolem jedné dopravní nehody, která svede dohromady lidi, kteří by se běžně nepotkali, a asi by bylo pro všechny lepší, kdyby se nepotkali vůbec…

Hlavní hrdina Jakub Štáfek chyběl, protože je s manželkou a dcerou na dovolené na ostrově Guadeloupe v Karibiku. „Věřím, že se vás film bude bavit stejně jako mě jeho natáčení. Myslím, že je to zajímavý příběh,“ poslal vzkaz přímo z moře herec, který před časem oznámil, že jeho žena čeká druhé dítě. 

Video
Video se připravuje ...

Jan Révai: Díky Špindlu skončil jeho instruktor o berlích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

A tak na premiéře měli prostor jeho kolegové Jan Révai (49) a Ján Jackuliak (44), který ve snímku hraje lovce. Oba mají už nějaké stříbro ve vlasech, což jim dodalo na atraktivnosti. Obě manželky herců jsou Slovenky a užívají svá příjmení - Zuzana Šulajová patří k Révaiovi a Barbara Henterová k Jackuliakovi.

Muzikant Viktor Dyk (54) pozval půvabnou přítelkyni Radku Prchlíkovou a její dvě děti. Pár tvoří téměř rok a exmanžel herečky Ivany Jirešové tvrdí, že konečně potkal ženu svého života. 

Bez mužského doprovodu přišly Heidi Janků (60), Kateřina Mátlová (43), Anna Kadeřávková (25), Anna Linhartová (28), nebo Anna Fialová (27). 

Fotogalerie
55 fotografií