Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ach, ty schody! Jak vypadaly letošní odchody z Českých lvů?

/
  • Ach, ty schody! Jak vypadaly letošní odchody z Českých lvů?
    5. března 2023 ● 14:22

    Schody v Rudolfinu… To už je pojem sám o sobě. Každoročně je předávání Českých lvů okořeněné tím, kdo odchod domů úplně nevybruslí. Jak to tam vypadalo letos?

  • 1.

    Macháček v pohodě

    Po dlouhé době se Český lev nemusel potýkat se žádnými omezeními - nejprve ho brzdil covid, loni zase válka na Ukrajině. Nebylo žádoucí, aby celebrity příliš slavily a veselily se, vzhledem k okolnostem. Ostatně na to leckdo neměl ani náladu. Letos už to bylo přece jen veselejší a z Rudolfina se hostům po přenosu nechtělo ještě moc odcházet. Když už byl někdo spatřen venku, tak nejlépe se skleničkou vína v ruce.

    Venku se vesele pokuřovalo a diskutovalo. Spatřen byl v družném hovoru například Jiří Macháček. Na předávání přišel s manželkou, které pak před Rudolfinem dával políbení. Pak už byl viděn ale spíše sám, kdy nevypadal, že by nějak zvlášť pospíchal pryč.

  • 2.

    Telefonisté

    Hodně lidí se také na schodech začalo honem dívat do mobilu, možná tedy v budově zlobil signál, a tak museli rychle zkontrolovat, jestli je vše v pořádku v práci či doma. První případ asi platí především pro nového přítele Kateřiny Sokolové. Ten vypadal, že má mobil přilepený k ruce. U ucha měl telefon i Jan Svěrák.

  • 3.

    Starostlivá Martha

    A displej osvětlil obličej i Marthě Issové. Tu si domů za ruku vedl manžel David Ondříček. A dokonce jí ochotně pomáhal i s krabičkou, v níž byl schován Český lev. Martha buď kontrolovala, co se o ní za večer napsalo, anebo… a to spíš, se ujišťovala, že jí nikdo nepsal a nevolal s žádnou katastrofou - přece jen je to maminka dvou dcer, Emilky a Františky.

  • 4.

    Ach, ty schody

    Podle fotek to vypadá, že si letos všichni na zlověstné schody u Rudolfina dali pozor a nikdo neupadl. Ovšem to možná bylo tím, že si ti, kdo se na »sestup« mezi smrtelníky necítili, rozložili síly. Schodů využili k tomu, aby si tam prostě sedli a odpočinuli si. Nějaká ta cigaretka uklidní pocuchané nervy, případně zažene nudu, než přijede odvoz domů.

  • 5.

    Únava materiálu

    Jiná dáma si zase jen na chvíli sedla a využila toho, aby si upravila líčení nebo zkontrolovala mobil. Někdo to ale nevydržel a ze sedu se na moment převalil rovnou do lehu. Zkrátka dlouhá noc…

  • 6.

    Těhotná Jenovéfa

    Dámy by si mohly vzít příklad z Jenovéfy Bokové, protože ta dokázala z Rudolfina odejít s naprostou grácií a elegancí. A to i přesto, že je v požehnaném stavu a po večeru, co strávila na pódiu jako houslistka, už byla jistě unavená a přetažená. Těžko říct, jestli by se k největším pařmenům ale bývala nepřidala, kdyby tedy těhotná nebyla. No, tak třeba napřesrok…

  • 7.

    Podpírání

    Vypadalo to, že nikoho ale nemuseli letos vyvádět. Každý došel po svých, jen občas někdo potřeboval pomocnou ruku okolí. Především pan Jan Jíra, který dostal ocenění za mimořádný přínos kinematografii.

    U něj to ale, nutno říci, nezpůsobil alkohol, ale zdravotní problémy související s věkem. Pomáhali mu už na jevišti, ale vše se zvládlo. A je krásné, že si pan Jíra mohl cenu převzít osobně a naživo si vychutnat standing ovation diváků.

  • 8.

    Kolečko a Denisa

    Chvílemi se podpírali i Denisa Nesvačilová a Petr Kolečko, ale u nich to asi nesouviselo ani tak s alkoholem. Ačkoliv dál popírají svůj vztah, nehnuli se během celého večera od sebe ani na krok. Jako dvě hrdličky, že?

    Video
    Video se připravuje ...

    Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová David Turek

  • 9.

    Líbačka Melíškové

    Ostatně to vypadalo, že láska a Lvi šli tento rok ruku v ruce. Pár dvojic v tento večer potvrdilo či oznámilo vztah, jiní se oddávali vášni. Například vítězka Českého lva za minisérii Podezření Klára Melíšková se před odjezdem domů líbala s partnerem. Kdo to byl? A jak to spolu mají? To najdete v samostatném článku ZDE.

  • 10.

    Něžnosti

    Na něžnosti došlo před Rudolfinem víckrát, dokonce i další držitel Lva se neudržel… Jeden z dua střihačů snímku BANGER. Jakub Jelínek měl vedle sebe krásnou ženu. A bylo vidět, že to mezi nimi pěkně jiskří. Sem tam objetí, dokonce i pusa.

  • 11.

    Osamocená Žilková

    Jednu z cen předávala i Veronika Žilková, která vzpomínala na kdysi oceněný film Otesánek, v němž si zahrál i tehdy roční syn Vincent, dnes už dospělý chlap. Právě on jí dělal garde a ona vedle něj jen zářila, jako každá správná máma. Cestou z Rudolfina už se ale jejich cesty asi rozdělily, Veronika osaměla a bylo poznat, že už se těší domů. I z krásných šatů se převlékla do praktičtějších kalhot.

    Video
    Video se připravuje ...

    Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli? Markéta Reinischová, David Turek

  • 12.

    VIDEA

    Video
    Video se připravuje ...

    Otec a syn Polívkovi o věrnosti i herecké profesi: V čem Jan bude jako otec a v čem ne? David Turek

    Video
    Video se připravuje ...

    Yemi A. D.: Promluvil o své cestě do vesmíru! David Turek

    Video
    Video se připravuje ...

    Těhotná Boková na Českých lvech: Popsala vysněný porod! David Turek

    Video
    Video se připravuje ...

    Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu vymýšlíme nad vínem! Markéta Reinischová

    Video
    Video se připravuje ...

    Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá: Proč je herec na řetězu? Markéta Reinischová

    Video
    Video se připravuje ...

    Adam Mišík a Natálie Jirásková David Turek

    Video
    Video se připravuje ...

    Seriálový „Sepéši“ na Českých lvech: Ukázal novou přítelkyni! David Turek, Markéta Reinischová

    Video
    Video se připravuje ...

    Eva Decastelo a Tomáš Třeštík David Turek

    Video
    Video se připravuje ...

    Martin Donutil a Sára Affašová Markéta Reinischová

    Video
    Video se připravuje ...

    Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli? Markéta Reinischová, David Turek

    Fotogalerie
    172 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Eliška Janalíková: Nevím, co v tom autor hledá, docela normálně si objednávali odvoz

(05. 03. 2023 17:53)

Jirik-ta: Pomsta tě zanechá stejně prázdným, jako sláva.

(05. 03. 2023 17:26)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy