Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slavná modelka popsala drama na palubě letadla: Během turbulencí se zranilo sedm lidí!

Autor: rc - 
6. března 2023
21:37

Pořádné drama zažili cestující letu LH469, který odbavovala letecká společnost Lufthansa. Během letu došlo k silným turbulencím, při nichž se letadlo propadlo až o 200 metrů. Sedm lidí utrpělo zranění! Na palubě letounu byla i manželka slavného amerického herce Matthewa McConaugheyho Camila Alvesová, která šílené záběry z paluby letounu publikovala na sociální síti.

Ve středu z německého Frankfurtu nad Mohanem vzlétlo letadlo společnosti Lufthansa. Let LH469 mířil do amerického města Austin v Texasu. Ovšem zhruba 90 minut po startu vypukl na palubě naprostý chaos. Letadlem otřásly silné turbulence a Airbus A330-300 během minuty klesl až o 200 metrů. Jak uvádí německý deník Bild, v nejvzácnějších případech letadlo ztratí na výšce víc než 30 metrů kvůli vzduchovým kapsám.

Během letu bylo zraněno sedm lidí a letadlo nakonec přistálo nouzově na letišti ve Washingtonu D. C. Na palubě letadla byla i brazilská modelka Camila Alvesová, manželka herce Matthew McConaugheyho. Ta šílené záběry z paluby letadla publikovala na svém instagramu. Na videu je vidět, jak jídlo, ubrousky a tácky skončily poházené v uličce. Důvodem podle mluvčí společnosti byly turbulence.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi