Hvězda seriálu Zoufalé manželky, kde ztvárnila hospodyňku Gabrielle, prodává svou vilku v Beverly Hills. A co se ceny týče, rozhodně se nedrží při zemi - požaduje téměř 23 milionů dolarů, konkrétně 22,888 milionu dolarů - což dělá 506,1 milionu korun. Tuto nemovitost si přitom herečka pořídila před pěti lety za částku podstatně nižší - za 13,5 milionu dolarů, tedy téměř 299 milionů korun. Na prodeji by tudíž ráda vydělala kolem 9,4 milionu dolarů (207 milionů korun).

Přestože se může zdát, že jde o sumičku notně přehnanou, pravdou je, že Eva Longoria nabízí stavbu skutečně působivou. Vila má na obytné ploše 11 tisíc čtverečních stop neuvěřitelných 8 ložnic, 9 koupelen a 2 menší koupelny (pravděpodobně toaleta s umyvadlem). Dům je vybaven moderním a luxusním vybavením, včetně domácího kina, vinárny, posilovny, knihovny, obrovské šatny, tenisového kurtu a bazénu. A nechybí ani několik posezení na zahradě, včetně jednoho u venkovní kuchyně.

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu Instagram.com

Vše je zařízeno moderně a elegantně, s efektním podsvícením a navrženo tak, aby poskytovalo pohodlí a luxus pro náročné majitele, kteří touží po nejlepším. Důraz je kladený na detail a použití nejkvalitnějších materiálů. 

K domu patří 1,42 akrů půdy, které od zbytku světa odděluje elektronická brána. Celkově to vypadá přesně tak, jak si člověk může představit bydlení na nejprestižnější adrese v Kalifornii. Nový majitel jistě nebude téhle investice litovat!

Fotogalerie
56 fotografií