Partyšová investovala do vzdělání svého syna - a zatím se to vyplácí. „Není nic lepšího než dát dětem kvalitní vzdělání. Za devět let na škole s bilingvní výukou se naučil skvěle anglicky a základy francouzštiny,“ řekla Blesk.cz s tím, že Kristiána nyní čekají přijímací zkoušky na střední školu.

„Vybral si školu Michael, která podporuje nadané talenty,“ dodala Partyšová. Jedná se o střední a vyšší odbornou školu reklamní a umělecké tvorby, kde může Kristián studovat například design, film, fotografii a další obory.

Na školním plese se profesoři loučili nejen s maturanty, ale také s absolventy 9. tříd. „Deváťáci tam měli takový taneček. Kristián se na to připravoval, měl taneční hodiny, má v sobě rytmus, dobře zpívá, hraje na klavír, hrál ve školní kapele na bicí, takže myslím, že by z něho mohl být i dobrý tanečník,“ smála se Gábina.

Ta na ples oblékla černé večerní šaty přes jedno rameno, čímž se sladila se synovým tmavým oblekem. Na plese, který moderoval Gábin kolega z Novy Martin Čermák, si spolu zatančili a Partyšová si dojetím poplakala. Do kola vzala kromě svého synka také svého otce, jenž je doprovodil.

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Partyšová poprvé s novým partnerem! A šperky za miliony. Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií