Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vila po slavných kouzelnících je na prodej: Vyjde na 66 milionů!

Autor: štt - 
10. března 2023
18:41

Siegfried (†81) a Roy (†75) se svou show objeli takřka celý svět. Jejich kouzelnická představení bavila děti, rodiče i prarodiče. V Las Vegas, kde pravidelně vystupovali, si koupili honosné sídlo s ojedinělým interiérem. Nyní je jejich bývalý dům na prodej!

Dle portálu Zillow byla vila postavena již v roce 1954. Její obytná plocha činí více než 800 metrů čtverečních. Vedle šesti ložnic tak v domě naleznete vířivku nebo bazén s umělým vodopádem. Architektonickým šperkem je pak prostorná terasa s výhledem do exotické zahrady.

Němečtí rodáci se vyžívali v pompéznosti a obdivovali vše s nádechem exotiky. I proto zahrada spíše připomíná džungli nebo oázu schovanou uprostřed pouště. Venku se nachází i výběh, kde muži chovali obří šelmy. Stejně ohromující je však i interiér domu.

V jedné z ložnic je například nástěnná malba slona. Některé místnosti mohou připomínat skleníky. Nachází se v nich totiž řada palem a jiných okrasných dřevin. O něco méně okázalá, ale zato prostorná je i kuchyň, jíž vévodí obří ostrůvek.

Pokud si dům v ceně zhruba 66 milionů korun koupíte, budete potřebovat další balík peněz na údržbu. Dle portálu se roční výdaje mohou vyšplhat až na 400 tisíc korun.

Siegfried Fischbacher zemřel v lednu 2021 po krátkém boji s rakovinou slinivky. Stalo se tak pouze několik měsíců poté, co na komplikace s onemocněním covid-19 zemřel jeho životní přítel Roy Horn. Oba baviči se narodili během druhé světové války v Německu.

Video  Královna Alžběta a její chaty, chalupy, paláce a letní sídla  - Videohub
Video se připravuje ...

bizon_pepa ( 11. března 2023 16:17 )

Všechna show ve Vegas jdou parádní.

Eva HÁDĚ ( 11. března 2023 06:24 )

Videla jsem je v LV ... paradni show. Milovali bíle tygry, kteri byli ochoceni a s nimi pry zili ve vile

Zobrazit celou diskusi