Obsah seriálu Nejhorší spolubydlící (Worst Roommate Ever)

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit. Nejhorší spolubydlící je dokumentární seriál Netflixu z roku 2022, který obsahuje čtyři příběhy o spolubydlících se zlými a někdy i násilnými úmysly, kteří mění životy svých nic netušících obětí ve skutečné noční můry.

Obsazení seriálu Nejhorší spolubydlící (Worst Roommate Ever)

Žena známá jako Dorothea Puenteová vede penzion pro ty méně šťastné, ale její zdánlivá dobročinnost skrývá temné motivy. (Říkejte mi babi)

Poté, co se ztratí vysokoškolská studentka Maribel Ramosová, se detektivové zaměří na jejího spolubydlícího K. C. Joye, posledního člověka, který ji viděl živou. (Pozor na nemluvy)

Charismatický sportovec Youssef Khater páchá podvody v několika zemích - série podvodů vrcholí násilnými útoky na více lidí. (Maratonec)

Bývalí spolubydlící "sériového squattera" Jamisona Bachmana hovoří o tom, jak se tento temný a nebezpečný muž podvodně dostal do jejich domovů a odmítal je opustit a o krocích, které podnikli, aby se ho pokusili vyhnat ze svých domovů, o jeho odvetných opatřeních a o tragickém konci celé ságy. (Hledá se spolubydlící, 1. a 2. část)

Nejhorší spolubydlící (Worst Roommate Ever) - podrobné informace o seriálu

Už se vám někdy stalo, že vám spolubydlící převrátil celý život? Nejen toho, který nechává špinavé nádobí ve dřezu nebo spotřebuje všechnu teplou vodu, ale i toho obzvlášť děsivého spolubydlícího s temnou, zlověstnou stránkou, kterého se neustále bojíte, spolubydlícího, který nikdy neplatí nájem nebo nepodepisuje nájemní smlouvu nebo je třeba sériový podvodník. Nebo ještě hůř: spolubydlící, který je masový vrah? Každý díl nového dokumentárního seriálu společnosti Netflix o skutečných událostech "Nejhorší spolubydlící všech dob" se zabývá některými z historicky nejděsivějších zážitků spolubydlících, které kdy byly odhaleny. Od ucpávání záchodů přes globální podvody až po pohřbívání na dvorku – tyto skutečné případy zkoumají složitost vztahů mezi cizími lidmi a dynamiku lidské povahy.

Dorothea Puenteová byla americká odsouzená sériová vražedkyně, která v 80. letech 20. století provozovala penzion v Sacramentu v Kalifornii. Byla známá tím, že se zaměřovala na starší a zdravotně postižené obyvatele a vraždila je kvůli sociálním dávkám. Puenteová byla odsouzena za tři vraždy, ale byla podezřelá z vraždy až devíti osob. Její zločiny byly odhaleny v roce 1988, kdy sociální pracovnice nahlásila zmizení jednoho z obyvatel a policie objevila sedm těl zakopaných na dvoře jejího penzionu. Puenteová byla odsouzena na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění a v roce 2011 ve vězení zemřela.

K. C. Joy byl v roce 2014 shledán vinným z vraždy své spolubydlící Maribel Ramosové, 36leté veteránky z války v Iráku. Ramosová žila ve svém bytě v kalifornském Orange poté, co byla v roce 2008 po osmi letech služby čestně propuštěna z armády.

Youssef Khater je dánský podvodník, který byl v Chile odsouzen za pokus o vraždu a v Dánsku za podvod. Předtím sloužil 10 let v dánském královském námořnictvu. Maratonský běžec podvedl britského sportovce Dominica Raynera i několik jeho spolubydlících v jednom z nenápadných hostelů. Pokusil se chladnokrevně zavraždit Raynera i svou spolubydlící Callie Quinnovou.

Jamison Bachman se léta živil jako sériový squatter, terorizoval své spolubydlící, a dokonce se je snažil vyhnat z jejich vlastních domovů. V roce 2017, poté, co byl konečně donucen opustit další společný byt, se Bachman pokusil nastěhovat ke svému bratrovi Harrymu. A když Harry odmítl, Bachman ho zavraždil.

Viděli jste seriál Nejhorší spolubydlící? Podělte se o své dojmy v diskuzi

Video
Video se připravuje ...

Trailer dokumentárního seriálu Nejhorší spolubydlící Netflix

Fotogalerie
10 fotografií