Herečka a zpěvačka Barbora Kodetová pochází ze slavné herecké rodiny. Talent nepodědila pouze po otci, jímž byl Jiří Kodet (†67), ale i po babičce Jiřině Steimarové (†91), prababičce Anně Steimarové (†72) a pradědečkovi Jiřím Steimarovi (†81), a dokonce i po prapradědečkovi Vendelínovi Budilovi (†80)! Přesto se však zdálo, že její tři dcery půjdou v životě cestou docela jinou.

Kromě nejstarší Lily (22), kterou si Bára pořídila během svého vztahu s Robertem Hozákem, má se svým současným manželem, houslovým virtuosem Pavlem Šporclem ještě Violetu (15) a Sophii (13). A právě tento benjamínek, okatá školačka, se podle hrdé maminky oficiálně stala sedmou generací herců v rodině“ - ve chvíli, kdy poprvé vkročila před kamery.

„Sophia Šporclová je zatím nejmladší herečkou v našem rodě. Už jsem si myslela, že genom J. J. Kolara, Budila, Steimara, Kodeta pomalu vymře, ale nevypadá to,“ svěřila se na sociální síti Bára a připojila video, které zachycuje Sophii v maskérně při natáčení nového seriálu Mozaika, co by měl vznikat pod taktovkou režisérky Alice Nellis (52).

Sophia v něm má podle všeho roli mladičké rebelky, jelikož jak líčení, tak i její outfit vypadá notně punkově - jak se můžete přesvědčit i v naší galerii. Fanoušci Kodetové se však shodují především na tom, že i když její herecké nadání se prozatím posoudit nedá, půvaby rozhodně po své slavné mamince podědila. S hustou kšticí tmavých vlasů je Báře velice podobná.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Bára Kodetové ve svém krásném domě? Videohub

Fotogalerie
61 fotografií