Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rodinná tragédie na sídlišti: Zemřeli Marek (†27), Michaela (†39) i její syn Šimon (†9)!

Autor: rc - 
23. března 2023
05:00

Rodinná tragédie se odehrála v neděli na sídlišti Petržalka v Bratislavě. O život tam přišel Marek (†27), jeho sestra Michaela (†39) a její syn Šimon (†9). Zatímco sourozenci vypadli z okna v pátém patře, tělo chlapce našli policisté uvnitř bytu v panelovém domě. Všichni tři měli na tělech bodné rány. Co přesně se odehrálo, zatím není jasné, případem se zabývá policie.

Policisté vyšetřují tragédii, jež šokovala celé Slovensko. V neděli ráno na největším bratislavském sídlišti vypadl z okna panelového domu Marek (†27), o několik hodin později i jeho sestra Michaela (†39) a následně vyšetřovatelé v bytě v pátém poschodí našli tělo devítiletého Šimona, který ležel v tratolišti krve!

Policisty vyšetřuje inspekce

Zatím není jasné, co přesně se osudný den na sídlišti odehrálo. Případem se stále zabývá policie. Ovšem samotné policisty začala vyšetřovat inspekce. Strážcům zákona se totiž dlouhou dobu nedařilo zjistit, z kterého poschodí muž vypadl. Muž podle informací slovenského deníku Nový Čas vyskočil kolem 10:15 a policistům se podařilo lokalizovat byt až poté, co z bytu vyskočila i jeho sestra, k čemuž došlo okolo 15. hodiny.

Následně policisté pomocí dronu našli otevřené okno a u něho židli. Uvnitř bytu pak našli bezvládné tělo dítěte. „Policisté se v rámci úkonů snažili zkontaktovat s obyvateli každého z bytů uvedeného domu, avšak ne s každým se podařilo navázat kontakt,“ uvedli strážci zákona. Nicméně v současné chvíli jejich postup prověřuje odbor kontroly policejního prezidia.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video  Policisté prošetřují smrt tří lidí v Bratislavě.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání