Pro její fanoušky to bylo jako blesk z čistého nebe. Reese Witherspoonová, herečka známá z Velmi nebezpečných známostí, Pravé blondýnky či snímku Walk the Line (za kterého dostala Oscara), v pátek na sociální síti zveřejnila šokující oznámení, v němž oznámila konec svého manželství s uměleckým agentem Jimem Tothem (52). „S velkou opatrností a rozvahou jsme učinili těžké rozhodnutí rozvést se,“ objevilo se na jejím profilu.

„Užili jsme si spolu spoustu nádherných let a jdeme dál s hlubokou láskou, laskavostí a vzájemným respektem ke všemu, co jsme společně vytvořili,“ uvádí Reese dále ve svém upřímném a velice osobním prohlášení. „Naší největší prioritou je náš syn a celá naše rodina, když si procházíme touhle další kapitolou,“ dodala, a zdůraznila, že v tomto velice náročném čase oceňuje, že všichni teď respektují soukromí jak její, tak i jejích bližních.

Video
Video se připravuje ...

Reese Witherspoon a její děti Youtube.com_STARS NEWS/BPŽ

Jak je tomu v případě Totha, to se vzhledem k jeho neveřejnému životu neví, nicméně pro Reese je to již druhý rozvod. Poprvé řekla své „ano“ hereckému kolegovi Ryanu Phillippemu (48) v roce 1999. Přestože působili jako pohádkový pár a měli spolu dvě děti, syna Deacona (19) a dceru Avu (23), v soukromí to mezi nimi posléze začalo skřípat. Po devíti letech manželství, tedy v roce 2008, se pak rozvedli.

Reese se pak seznámila s Jimem za okolností připomínajících filmový scénář – v domě jejího přítele na ni zaútočil opilý muž a Jim jí přispěchal jako rytíř na bílém koni na pomoc. Zasnoubili se v roce 2010 a o rok později se konala veselka na hereččině ranči Ojai v Kalifornii. V roce 2012 pak přišel na svět jejich společný syn Tennessee (10), pro kterého musí být konec vztahu jeho rodičů dost velkým traumatem...

Fotogalerie
31 fotografií