Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Když sex prodává: Slavná vizážistka šokuje rtěnkami ve tvaru penisu

8. dubna 2023 | 06:00

Jestli jste měli pocit, že jste ve světě beauty viděli už všechno, rtěnka ve tvaru penisu vás možná překvapí. Slavná make-up artistka Isamaya Ffrench začátkem roku uvedla hned dva odstíny rtěnek, které rozhodně mají koule. A to doslova.

Vizážistka Isamaya Ffrench pochází z Velké Británie a pod rukama jí prošlo už mnoho významných jmen. O make-up se starala například zpěvačce Rihanně nebo modelkám Kendall a Kylie Jenner. Už v minulosti byla její dekorativní kosmetika spojována s BDSM subkulturou, a tak své fanoušky možná ani nepřekvapila novou linií rtěnek, které mají opravdu neotřelý obal.

VIDEO: 5 kroků k dokonalému odlíčení make-upu...

Video se připravuje ...
5 kroků k dokonalému odlíčení makeupu • VIDEO: Martin Molliy

Začátkem letošního roku vydala bývalá kreativní ředitelka make-up divize švédské značky Byredo hned dva odstíny rtěnek: univerzální černý balzám Vanity Black Shimmer a červenou klasiku Cardinal Red Satin. Více než odstíny vzbudil zájem samotný obal ve tvaru penisu, který na první dobrou připomíná spíše erotickou hračku. Obaly jsou znovu plnitelné a váží zhruba jeden gram.

Sama autorka na tyto rtěnky nahlíží jako na umělecká díla a rozhodně je nepovažuje za nějak urážlivé. Koneckonců sex v kosmetice není žádnou novinkou. Dekorativní kosmetická značka Nars prodává tvářenky v odstínu Orgasm a značka Too Faced zase řasenky s názvem Better Than Sex. Rtěnky z řady LIPS koupíte za 95 dolarů, v přepočtu stojí tedy něco málo přes 2 tisíce korun. Rozhodně se jedná o kosmetický produkt, který se bude ve vaší kabelce vyjímat.

Pestré rtěnky za výhodné ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová