Dětství dnes již slavného vizážisty rozhodně nebylo pohádkové. Se svou rodinou vyrůstal v ghettu v kalifornské metropoli Los Angeles, kde byly policejní zásahy na denním pořádku. On sám žil se sedmi sourozenci a oběma rodiči v bytě 1+1.

Jak ale s láskou vzpomíná, jeho otec pracoval div ne do sedření těla, a postupem času životní úroveň rodiny zvyšoval. Rodina Rudyho navíc prý nikdy nesoudila za to, že byl už od dětství trochu jiný, než ostatní chlapci. Ze strany dětí i cizích dospělých si ale prošel drsnou šikanou a musel se o sebe umět postarat. 

S botoxem a plastikami začal mladík experimentovat kolem dvacítky. „Rty jsem si nechal napíchat botoxem poprvé ve 20 letech. Kolem 24 jsem začal chodit na injekce do pozadí,“ přiznal pro Profimedia. 

»Nikdy jsem neslyšel song o malých zadcích!«

„Chci mít zadek aspoň tak velký, jako má Nicki Minaj. Miluju výplně pozadí. Nikdy jsem neslyšel žádnou písničku o malých zadcích. Každý chce mít pěkný, perfektně kulaťoučký zadek, ať už si to přizná, nebo ne. Upřímně, nehledě na to, kolik dřepů uděláte, cvičením toho nejde dosáhnout. Zpevníte ho a vytvarujete, ale nedosáhnete toho perfektně kulatého tvaru,“ je přesvědčen.

»Mohl bych umřít, ale je mi to jedno«

Výplně a implantáty do pozadí jsou nicméně velmi riskantní záležitost. „Můžete umřít, ale mně je to jedno. Ta bolest za to stála. Nic mě nezastaví, abych svůj zadek dál zvětšoval,“ tvrdí Rudy. 

Sice se sotva zahojil od posledně, už teď má ovšem v plánu další zákroky. Rád by podstoupil například operaci, během které mu lékaři odsají tuk z nežádoucích partií a vloží ho právě do pozadí. 

Video
Video se připravuje ...

Rakousko-německá televizní hvězdička s gigantickými prsy si zahrála na Pamelu v Pobřežní hlídce... Instagram / Jessy Bunny

Fotogalerie
31 fotografií