Průšvihářka Lottie Mossová se na svém instagramu pochlubila dalšími fotkami bez oblečení. Na některých má alespoň průhledné spodní kalhotky, na jiných vůbec nic. „Snažila jsem se zakrýt svoje prsa, jak jsem jenom mohla,“ komentovala selfíčka, na kterých si nahá ňadra zakrývá rukou. Poprsí je ale tak bujné, že ho neměla šanci pobrat. Navíc se zdá, že se zase až tak moc nesnažila...

Slavné sestry

Lottie je druhou dcerou tatínka topmodelky Kate Mossové Petera Edwarda Mosse a jeho druhé manželky, modelky Inger Mossové. Také ona je, stejně jako její slavná sestra, pořádný živel. 

Závislost na sexu a heroinu

Kate byla „objevena“ modelingovým průmyslem v pouhých 14 letech a okamžitě se z ní stal velký hit. Tehdy uzavřela smlouvu s agenturou Storm model agency. Její otec Peter si v té samé době procházel rozvodem s její matkou Lindou Rosinou Shepherdovou a svět modelingu byl tak pro školačku vítaný útěk. 

Kate se ale v nenadálé svobodě brzy utopila. Nedokázala navázat smysluplné vztahy, začala brát drogy a stala se závislou na sexu a heroinu. 

Podobné osudy

Po rozvodu modelčiných rodičů, který zapříčinila Lindina láska k jinému muži, si i Peter našel novou lásku – a s Inger posléze zplodil malou Charlotte přezdívanou Lottie. Také ona byla „objevena“ už ve velmi brzkém věku – dokonce v pouhých třinácti. A také ona brzy poznala svět nezávazného sexu a drog. 

Padák kvůli drogám

Bohužel, na rozdíl od své starší sestry nebyla schopná při neustálém paření dodržovat termíny a naplno pracovat, a tak ji agentura Storm model agency, která po Kate uzavřela smlouvu i s Lottie, nakonec ze svých řad propustila. 

Lottie došlo, že má skutečný problém, a nechala se na čas zavřít do léčebny. Dnes ji živí příjmy z OnlyFans, kde prodává své sprosté fotografie a videa dychtivým zájemcům. A obchody jen kvetou: její majetek je odhadován na 1,5 milionu dolarů, tedy cca 32 milionů korun. Zatím je Lottie ještě velmi mladá. Je otázka, kam její kroky povedou dál. 

Video
Video se připravuje ...

Lottie Moss je zatraceně sexy. Noční život jí není cizí. Instagram

Fotogalerie
174 fotografií