Půvabná silikonová modelka, vlastní jménem Nicole Natalie Marrowová, začínala jako herečka v nízkorozpočtových béčkových filmech. Po svatbě s raperem Ice-T v roce 2002 se z ní stala modelka a profesionální manželka slavné celebrity. Svět od té doby zaplavuje žhavými snímky svých křivek, které jsou (i díky práci šikovných doktorů) v dokonalé formě.

Módní mola však již definitivně vystřídala za internet a stala se tak hanbatou královnou sociálních sítí. A když jí přestal stačit Instagram, rozhodla se svou krásu zužitkovat k výdělku pomocí platformy OnlyFans, kde si můžou fanoušci měsíčně předplatit dávku velmi žhavých foteck svých oblíbených dam.

Na Instagramu se pak snažila nové uživatele nalákat svou fotkou v titěrných tangách, dekoltem hlubokým jako Mariánský příkop a roztomilým bárbínkovským líčením a účesem. Ačkoliv tato fotka vyvolala u fanoušků nadšení, zůstalo v jejich řadách také trochu trpkosti. Příspěvek této celebrity totiž přišel jen pár dní poté, co se na ni snesla kritika kvůli videu na TikToku, které sdílela se svou sedmiletou dcerou Chanel.

V klipu je vidět, jak Coco a Chanel předvádějí zábavnou taneční sestavu na remix písně „Boom Boom Pow“ od skupiny Black Eyed Peas. Synchronizovaný taneček vypadá jako roztomilé řádění maminky s dcerkou do okamžiku, kdy se Coco otočí, vykopne levačkou, vyšpulí pozadí v lascivní pozici a nechá se svou dcerkou poplácavat po zadku. Mnoho fanoušků označilo toto chování jako přehnané a příliš vyzývavé pro malou holčičku.

„Toto není vhodné chování pro malou holčičku nebo její matku!“ zaznívalo. Modelka si však z těchto komentářů nic nedělala, nijak na ně nereagovala a nejspíše už pilně fotí nové snímky na další tangový čtvrtek!

Video
Video se připravuje ...

Tragické osudy pornohereček: Karikatura sexbomby, výhružky Islámského státu a oběť kyberšikany Videohub

Fotogalerie
92 fotografií