Asi největší mela se strhla nad představitelem seriálového McGyvera a plukovníka O’Neilla z Hvězdné brány, hercem Richardem Deanem Andersonem (73). O setkání s ním měl zájem každý! „Jsem v Česku, a vůbec v této části Evropy, vůbec poprvé, tak jsem zvědavý, co mě čeká,“ prozradil herec. Dorazil ale také legendární detektiv Murtaugh ze série filmů s Melem Gibsonem Smrtonosná zbraň Danny Glover (76) či císař Palpatine ze Star Wars Ian McDiarmid (78). Ten zase přiznal, že před slavným českým pivem upřednostňuje víno.

Vtipem pak sršely hvězdy slavného britského sitcomu Haló, haló Kim Hartmanová (71) a Richard Gibson (69) alias Helga a Herr Flick, kteří dorazili ve svých legendárních uniformách. „V Praze jsme už podruhé a těšíme se, až budeme mít volno na procházku. Snad nebude pršet. Minule mě okouzlil zejména pražský orloj,“ prozradila Blesku představitelka Helgy.

A své si našli i milovníci komiksů, kteří se setkali s řadou oblíbených tvůrců. Křest tam měl třeba nový komiks populární autorské dvojice Petr Macek a Petr Kopl Zázrak a Pružina. Součástí Comic-Conu bylo i Cosplay stage s dalším programem.

Fotogalerie
12 fotografií