Dominika Mesarošová, známá modelka a playmate, umí zaujmout. Plavovlasá sexbomba, která původně vystudovala střední odborné učiliště kadeřnické, než se uchytila v oboru na hony vzdálenému jejímu původnímu zaměření (a nepochybně mnohem lépe placenému), totiž na svém instagramu zveřejnila náramně povedený snímek. Pózuje na něm u okna, ve velmi ležérní póze... a hlavně, v sexy červeném prádélku.

Více než 37 tisíc jejích followerů tak mohlo díky povedené momentce obdivovat jak její rajcovní negližé, tak i její perfektní křivky. Dominika se totiž pyšní dokonalou postavu s vypracovaným, plochým bříškem a řádně velkým silikonovým poprsím, jelikož tato modelka rozhodně nepatří mezi ženy, které by se bránily zásahům estetické medicíny. Kromě ňader velikosti pět si nechává aplikovat botox do čela a do rtů a na podzim si nechala odstranit „podbradek“.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová: Další dítě? To je citlivé téma... David Turek

Dominičini fanoušci se na sociálních sítích neudrželi a pod fotkou modelky se to jenom hemží samými obdivnými komentáři. Většina se shoduje na jedné věci - že vypadá skvěle, a co více, dokonce prý ještě lépe než v době, kdy se proslavila na přehlídkových molech. „Čím starší, tím vážně hezčí. Dominika prostě zraje,“ zaznělo v jedné z reakcí. Svým lajkem ji ohodnotil i známý milovník krásných žen, Josef Kokta (66).

Fotogalerie
65 fotografií