Před měsícem herečka Reese Witherspoonová (47), co se proslavila ve filmu Pravá blondýnka, oznámila, že je její manželství s Jimem Tothem (52) po 12 letech u konce. Nepotvrzené zprávy hovořily o tom, že za rozpadem vztahu měl stát zanedbaný sex... 

To s jejím prvním manželem Ryanem Phillippem (48), za kterého byla vdaná v letech 1999 – 2006, takový problém rozhodně nemívali. Zlatý pár Hollywoodu se dal dohromady po natáčení slavného snímku Velmi nebezpečné známosti a Reese ještě ten samý rok přivedla na svět společnou dceru Avu Elizabeth (23). O 4 roky později pak přišel ještě mladší syn Deacon Reese (19). 

Rodinný mejdan s exmanželem

Právě ve společnosti Ryana se teď herečka objevila na veřejnosti, a to jen krátce po oznámení rozvodu. Rodina se opět sešla u příležitosti oslavného mejdanu na počest vydání Deaconova nového alba A New Earth.

„Úžasný večer s rodinou a přáteli,“ rozplýval se Ryan na sítích a nechyběly fotky s dětmi i exmanželkou Reese – a zdá se, že to spolu pěkně roztočili. Na rozdíl od slavné blondýnky se Ryan nikdy znovu neoženil. Že by snad stará láska úplně nezrezavěla?

Video
Video se připravuje ...

Reese Witherspoon a její děti. Youtube.com_STARS NEWS/BPŽ

Fotogalerie
69 fotografií