Dejvické divadlo zařídilo online přímý přenos představení do vybraných kin po celé zemi. Sotva se lístky dostaly do internetového prodeje, zmizely během několika desítek minut.

Fandil i syn

Podpořit Ivana Trojana (58), který exceloval v hlavní roli Boha, dorazil do divadla i jeden z jeho čtyř synů Antonín (14). „Hned po představení ho táta vyvedl zadním vchodem pro zaměstnance a nechal ho odvézt domů, aby byl včas doma v posteli,“ prozradil Blesku jeden z přítomných hostů.

Ruka šmátralka

Většina diváků by čekala, že herci derniéru oblíbené hry večer patřičně oslaví, nic takového se ale nedělo. Miroslav Krobot (71) zmizel hned po představení, většina ostatních herců se pak zdržela jen na rychlé pivko před divadlem. Všichni byli ale ve výborné náladě, rozverná Klára Melíšková (51) bavila své kolegy, Ivanu Trojanovi zase jeden z přítomných pánů lovil cosi v kapse kalhot! Kdo by je viděl procházeje jen tak kolem, mohl by si o jeho rozvodu myslet kdovíco…

Na kolečkách

Při odchodu byl pak Trojan spatřen, jak si domů z divadla odnáší vskutku zajímavé »suvenýry«. V ruce si do auta nesl dva skateboardy. Plánuje se snad Trojan učit novým dovednostem, nebo mu je tam zanechali synové?

Hra plná ocenění

Není jen tak, že se inscenace v Dejvickém divadle uváděla téměř 13 let, diváci ji přímo milovali! Ivan Trojan byl za hlavní roli sarkastického Boha, glosujícího současnou společnost, dokonce nominován na Cenu Thálie. Tu sice neproměnil, získal za ni ale cenu Alfréda Radoka. Tu následně vyhrála i samotná hra Ucpanej systém za nejlepší inscenaci roku 2012.

Video
Video se připravuje ...

Herec Ivan Trojan propůjčil svůj hlas filmovému psímu hrdinovi Gumpovi. Bioscop

Fotogalerie
44 fotografií