Obsah seriálu Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera

Tento prémiový čtyřdílný seriál od producentů Boardwalk Pictures, držitelů ceny Emmy, a herce Jeremyho Rennera, nominovaného na Oscara, zahrnuje Jeremyho celoživotní vášeň vracet peníze komunitám po celém světě tím, že přetváří jedinečná účelová vozidla tak, aby vyhovovala potřebám dané komunity. Za velkým plátnem je Jeremy milovníkem stavebnictví. Silně investuje do vysoce kreativní tovární kultury, která existuje po celém světě, a díky těmto dovednostem mění životy.

Obsazení seriálu Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera

  • Jeremy Renner
  • Anthony Mackie
  • Vanessa Hudgens
  • Anil Kapoor
  • Sebastián Yatra

Jeremy Renner

Americký herec a hudebník, narozený 7. ledna 1971 v Modestu v Kalifornii. Je známý především díky svým rolím ve filmech jako "The Hurt Locker", "The Avengers" a "Mission: "Mission Impossible - Ghost Protocol".

Renner zahájil svou hereckou kariéru v 90. letech hostujícími rolemi v televizních pořadech, jako jsou "Angel" a "CSI". Širšího uznání se mu dostalo díky jeho výkonu ve filmu "Dahmer" z roku 2002, kde hrál známého sériového vraha Jeffreyho Dahmera. Uznání kritiky získal za roli ve válečném dramatu "The Hurt Locker" z roku 2009, za kterou byl nominován na Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli.

Renner je známý také díky své práci v Marvel Cinematic Universe, kde ztvárnil roli Clinta Bartona/Hawkeye v několika filmech, včetně "The Avengers", "Avengers": Avengers: Age of Ultron," a "Avengers: Endgame." Hrál také ve filmu z roku 2011 "Mission: Impossible - Ghost Protocol" a jeho pokračováních. Kromě herecké kariéry se Renner věnuje také hudbě. V roce 2020 vydal své debutové album "The Medicine", na kterém se mísí vlivy rocku, country a blues.

Renner byl za svou práci oceněn řadou cen a nominací, včetně dvou nominací na Oscara, dvou nominací na Zlatý glóbus a několika nominací na Screen Actors Guild Awards. Mimo filmové plátno se Renner angažuje v různých filantropických aktivitách, včetně podpory veteránů prostřednictvím nadace Gary Sinise Foundation a podpory dětí v nouzi prostřednictvím nadace Make-A-Wish Foundation. Je také známý svým zájmem o renovaci a design, což dokazuje jeho hostování v reality show "Rennovations" společnosti Disney+ v roce 2021.

1. ledna 2023 byl Renner hospitalizován po nehodě, při níž utrpěl tupé poranění hrudníku a další zranění poté, co ho doma srazil a přejel sněžný pluh. Podle šerifa okresu Washoe byla dotyčná sněžná rolba "extrémně velká" a vážila 14 330 liber (6 500 kg).

Renner byl vrtulníkem přepraven do místní nemocnice, později bylo potvrzeno, že se jedná o Renown Regional Medical Center (jediné traumacentrum v regionu). Jeho zástupce uvedl, že je v "kritickém, ale stabilním stavu". Ke 2. lednu se podrobil operaci a zůstal na jednotce intenzivní péče v kritickém stavu. Renner

3. ledna zveřejnil na svém účtu na Instagramu selfie, na které poděkoval fanouškům za podporu a uvedl, že je stále příliš zraněný, než aby mohl psát. Dne 17. ledna Renner oznámil, že byl propuštěn z nemocnice a vrátil se domů, aby pokračoval v rekonvalescenci. Dne 21. ledna Renner prostřednictvím svého účtu na Instagramu prozradil, že si při nehodě zlomil přes 30 kostí.

Rennerova fyzička a zdraví mu pravděpodobně pomohly nehodu přežít, uvedli lékaři, kteří ho ošetřovali, a dodali, že deset týdnů po nehodě začíná Renner získávat dostatek sil, aby mohl chodit o holi.

Rennervations: přestavby Jeremyho Rennera - podrobné informace o seriálu

Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera je originální čtyřdílný seriál, který zahrnuje celoživotní vášeň Jeremyho Rennera přetvářet jedinečná účelová vozidla, aby odpovídala potřebám komunity.

Jeremy je za velkou louží milovníkem stavebnictví a silně investuje do vysoce kreativní tovární kultury, která existuje po celém světě, a doufá, že díky těmto dovednostem změní životy a inspiruje ostatní k tomu samému. V každé epizodě Jeremymu pomáhají jeho slavní přátelé - herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens, indický herec, megastar a "Mission: Impossible" Anil Kapoor, latinskoamerická hudební superstar Sebastián Yatra a spoluhráč z filmů "Avengers" a "Hurt Locker" Anthony Mackie - doručit repasované vozidlo, které pomáhá jednotlivým organizacím plnit jejich poslání.

Viděli jste seriál Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera? Podělte se o své dojmy v diskusi

Video
Video se připravuje ...

Trailer seriálu Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera Disney Plus

Fotogalerie
10 fotografií