Christina Ashten Gourkaniová, známá v online světě jako Ashten, dvojnice profesionální celebrity Kim Kardashianové, zemřela ve čtvrtek 20. dubna v nemocnici. Jenom několik hodin po plastické operaci, kdy se měla zotavovat z dalšího zásahu do těla, ji postihnul infarkt. A mladá žena mu bohužel i přes veškerou snahu lékařů podlehla...

Její zlomená rodina na internetu ihned vytvořila stránku GoFundMe, kde se snaží vybrat peníze potřebné na zaplacení Ashtenina pohřbu. Ten se bude konat příští týden a její bližní by na něj rádi získali 40 tisíc dolarů, tedy závratných 852 tisíc korun. Ve svém prohlášení na této stránce rodina popsala poslední okamžiky krásné brunetky.

„S hlubokým zármutkem a nesmírně těžkým, zlomeným srdcem s vámi musíme sdílet nejotřesnější, nejnešťastnější a nečekaný odchod naší krásné a milované dcery a sestry Christiny Ashten Gourkaniové,“ psali na webu, kde rovněž popisovali hrůzný okamžik, kdy si někdo z nich uvědomil, že Ashten umírá. Ve 4:30 byli její bližní kontaktovaní s tím, že se její zdravotní stav výrazně zhoršil a došlo u ní k srdeční zástavě.

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

„Její náhlé a tragické úmrtí je v současné době vyšetřováno jako vražda související s lékařským zákrokem, který ho způsobil. Kvůli soukromí Christiny Ashten, naší rodiny a vyšetřování nebudou v tuto chvíli sdíleny žádné další podrobnosti,“ zdůraznili truchlící, co sexbombu popisovali jako „starostlivou a milující svobodnou duši, která si vždy našla čas, aby vykouzlila úsměv na tváři každého, s kým se setkala“.

Její kolegyně z OnlyFans Mary Magdalene jí složila emotivní poklonu na sociální síti, kam napsala: „Neznala jsem ji, ale vídala jsem ji na instagramu a říkala si, že je opravdu hezká. Je tak smutné, že právě zemřela na plastickou operaci, a tak děsivé, protože opravdu nikdy nevíte, kdy zemřete po plastice, omg.“

On sama před lety po podobném zákroku málem zesnula, a tak nyní všechny varuje před hrozícími riziky spojenými s plastickými operacemi. Na každého, kdo přemýšlí o tom, že by šel „pod kudlu“, aby vylepšil svůj vzhled, důrazně apeluje, aby si našel skutečně dobrého lékaře - jen to může totiž snížit hrozící riziko.

Fotogalerie
61 fotografií