V magické filmové sérii ztvárnila Bonnie Ginny Weasleyovou, která je až po uši zamilovaná do Harryho Pottera. Z tiché dívenky, co mu zavázala botu, je už ale dospělá a krásná žena, navíc vdaná paní.

Teď navíc oznámila další radostnou zprávu - je těhotná! „Budeme mít miminko! Jsme tak nadšeni, že s ním budeme moci sdílet tuto krásnou zemi. Jaká divoká a pokorná jízda je těhotenství, transformující, aby vzniklo místo pro nový život,“ napsala herečka k fotce, na níž je zachycena v přírodě spolu s manželem Andrewem Lococem, kterého si vzala v březnu roku 2022. 

Na snímku už je i přes poměrně volné šaty vidět, jaké má Wrightová pěkné bříško. A moc jí to sluší. „Andrew a já se nemůžeme dočkat, až později tento rok poznáme naše miminko a staneme se rodiči,“ dodala půvabná rusovláska.

Z jejich oznámení je jasné, že i svého potomka, jehož pohlaví světu neoznámili, budou vést k ekologii a k lásce k přírodě. Ostatně i jejich veselka byla dost »bio«. 

K miminku už dvojici gratuloval i herec James Phelps, co si v HP sérii zahrál dalšího Weasleyho, Freda. V komentářích se objevila i poměrně vtipná otázka: A ví o tom Harry? 

Filmová Ginny přitom rozhodně není jedinou z herců ze slavné ságy, kdo už začal pracovat na rodině. Další filmový bráška Ron neboli Rupert Grint (34) má už dvouletou dceru Wednesday. A samotný představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe (33) se »pochlapil« nedávno a už je také vídán s kočárkem. Jméno ani pohlaví dítěte ale není známo. Tak... a co Hermiona neboli Emma Watsonová (33)?

Video
Video se připravuje ...

Dočkali se! Miliony příznivců ságy o kouzelnickém učni Harrym Potterovi konečně dostali očekávané potvrzení. Seriálová verze legendární ságy vznikne. • VIDEO Max, Warner Bros., The Wizarding World

Fotogalerie
101 fotografií