Plavovlasá „Barbie“ Dominika Myslivcová si potrpí na okázalá gesta a velkou show. Přesně tak totiž pojala slavnostní odhalení pohlaví svého očekávaného miminka. Jako správná influencerka nejprve své příznivce napínala s tím, že se teprve za týden dozví, zda to bude holka, anebo kluk. Nakonec však přiznala, že to moc dobře ví… a že to bylo odhaleno během velké zahradní párty.

Na té nechyběly cupcaky jak modré, tak i růžové, pročež nastávající maminka, která je v šestém měsíci těhotenství a přibrala už přes 10 kilogramů, se netajila svým přáním, že by chtěla mít doma malou princeznu, zatímco její o 15 let starší partner Zdeněk Chytil (43) si přál spíše pokračovatele rodu. Dominika ale prý až do páteční oslavy pohlaví dítěte neznala, a tak to i pro ni bylo velkým překvapením.

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Kromě dobrot na takzvané „baby shower“ byla k vidění velká svítící písmena tvořící nápis „oh baby“, balonky, konfety nebo třeba dva maskoti v kostýmech miminek. Právě tito maskoti pak přihlíželi odpálení konfet, jejichž barva byla modrá - takže bylo ihned jasné, že Dominika nosí pod srdcem chlapečka. Jak blondýnka později na instagramu přiznala, „byla si fakt jistá, že bude mít holčičku“.

Přesto však nesmutní, jelikož je pro ni nejdůležitější hlavně to, aby bylo děťátko zdravé. V zahraničí (a poslední dobou i u nás) tak populární „gender reveal party“ si užila do sytosti. „Byl to úžasný a nezapomenutelný den a mrzí mě, že si to nemůžu znovu zopakovat,“ svěřila se šťastná Dominika svým 334 tisícům sledujících.

Fotogalerie
46 fotografií