Světoznámá zpěvačka a módní ikona Rihanna, celým jménem Robyn Rihanna Fentyová, se opět dostala do popředí zájmu. Tentokrát však ve světě módy. V tomto případě totiž nezaujala širokou veřejnost svým hlasem, ale svou odvahou a smyslností. To proto, že se tahle kráska z Barbadosu při reklamní kampani pořádně odvázala. I v požehnaném stavu pro svou vlastní módní značku Savage X Fenty, která oslavuje pět let od svého vzniku, nafotila sexy snímky!

Pěnice známá svým nezaměnitelným stylem a rebelstvím dala vzniknout sérii fotek, na nichž jenom ve spodním prádle pózuje u kopírky, ze které lítají po celé místnosti papíry. Celé to působí až nečekaně nahodile, jako kdyby šlo o spontánní nápad, a přece je výsledek velice efektní. Možná i proto, že je teď Rihanna v pokročilém stadiu těhotenství, a tak na fotkách hraje prim její bříško, v němž roste nový život...

Video
Video se připravuje ...

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu. Instagram

Rihanna na zveřejněných fotografiích pózuje i přes své pokročilé těhotenství s nesmírnou grácií a sebejistotou, jak to jen ona dokáže. Ve spodním prádle ze své vlastní kolekce, v krajkové podprsence a v kalhotkách s nohavičkami, předvádí nejenom krásu ženského těla, ale také posílá důležité poselství o přijetí vlastního těla v jakékoliv fázi života. A to je rozhodně osvěžující změnou v oblasti módy, která často představuje falešné ideály krásy.

Fotogalerie
89 fotografií