Zdena Studenková na party předoslavila své 69. narozeniny. Tento věk by jí málokdo hádal, protože hvězda komedie S tebou mě baví svět patří mezi dámy, co se nehodlají smířit se svým biologickým věkem. Proti známkám stárnutí ve své tváři (a nejenom ve své tváři) bojuje za pomoci plastické chirurgie.

Na party ji doprovodil přítel, muzikant Braňo Kostka, a oba dva se velmi dobře bavili. Zdena se po dlouhé době potkala s kolegyní Veronikou Freimanovou (67) a bylo vidět, že si mají co říct. Veronika přišla s dcerou Terezou Brabcovou a vnučkou.

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studenková (69) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Kočkou večera byla jednoznačně Petra Kvitová. V mini ukázala parádní nohy a luxus, který si jako nejúspěšnější česká tenistka může dovolit. Na ruce značkové hodinky za bezmála milion korun, v uších diamanty, na levém prsteníčku zásnubní prsten s briliantem a nohách lodičky od Valentina. Večírek si se snoubencem Jiřím užívala se smíchem, protože v té době ještě netušila, že její bývalý kondiční trenér Marek Všetíček spáchal sebevraždu!

Muzikant Ondřej Brzobohatý se objevil po boku starší sestry Roly, módní návrhář Osmanny Lafita s manželem a jejich buldočkem, Petra Svoboda s manželem a přišla i Gábina Partyšová.

Fotogalerie
32 fotografií