Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skutečné životy: Kelly ze Ženatý se závazky porazila rakovinu prsu, ale... Christinu Applegateovou zabíjí nevyléčitelná choroba

Autor: mc - 
24. května 2023
05:00

Seriál Ženatý se závazky je v dnešní popkultuře už známým pojmem. Ze čtyř herců, kteří zde ztvárnili hlavní postavy, se staly známé tváře showbyznysu, které se stále objevují v celé řadě filmů a seriálů. To platí i pro Christinu Applegateovou alias Kelly. Nebo spíš platilo. Ačkoliv před lety statečně přemohla rakovinu, nechala si dokonce odstranit obě prsa i vaječníky, další drtivá zpráva od lékařů pro ni přišla v roce 2021. Christina trpí nevyléčitelnou nemocí!

Christina se narodila do rodiny herečky a hudebního producenta a už jako tříměsíční miminko si střihla roli v oblíbené soap opeře Tak jde čas. Od dětství obcházela konkurzy a objevovala se sem tam v menších rolích, kariéru jí ale v pouhých 16 letech nastartoval seriál Ženatý se závazky, kde si zahrála hloupoučkou, ale atraktivní dcerku ústředního páru.

Sitcom běžel celých 11 let a Christinin „Melounek“ se stal jeho bezkonkurenčně nejoblíbenější postavou. Byla dokonce tak populární, že když seriál roku 1997 skončil, producenti jí nabídli roli ve spin-off seriálu, který by byl jen o Kelly Bundové. Christina ale odmítla. Tou dobou už byla uznávanou herečkou a na svém kontě měla téměř dvě desítky dalších projektů.

O jejích kvalitách svědčí i desítky nominací na nejrůznější ocenění, jako jsou Emmy, několik z nich Christina i získala. V osobním životě k ní ale osud nebyl laskavý. V roce 2001 se vdala za kolegu Johnathona Schaecha, který už po čtyřech letech zažádal o rozvod, důvodem měly být

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.