Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Australanka je tak krásná, že cestuje zdarma: Platí za ni bohatí muži!

Autor: rc - 
27. května 2023
14:11

Cestuje po světě a to zcela zdarma! Hvězda OnlyFans Sam Parksová je prý „tak hezká“, že nemusí platit za letenky. Do exotických destinací jako je Dubaj či Bali, ji prý vždy vezmou zámožní muži.

Australanka Sam Parksová má na instagramu obrovskou základnu fanoušků. Na sociální síti krásku s havraními vlasy sleduje 187 tisíc fanoušků. Ovšem influencerka je rovněž velmi populární na erotické stránce OnlyFans. Nedávno se svou kolegyní Anitou Cassinovou vystoupila v podcastu „Shadow Banned“.

Sam uvedla, že už navštívila mnoho destinací po celém světě. Podívala se do Dubaje, pobyla na Bali, navštívila Los Angeles, Thajsko či dokonce město hříchu Las Vegas. Navíc prý většinou neplatí za letenky. I do Utahu a New Yorku se podívala, aniž by utrácela své peníze. „Nikdy jsem nemusela platit za cestu do zámoří,“ nechala se slyšet. Jak to dělá? Je prý „tak hezká“, že za ni platí zámožní muži!

O výhodách krásy promluvila i Anita.  Dostala prý práci, na kterou vůbec neměla kvalifikaci. A to jen proto, že je pěkná. Jedná se podle jejích slov o „privilegium krásy“.

Video  Hvězdu OnlyFans Abby Furnessovou už několik let pronásleduje stalker.  - tiktok/littleabbyerin
Video se připravuje ...

zuzakirsch ( 28. srpna 2023 01:55 )

Ona s nimi ale nemusí spát, oni jí platí za to, že se smí podívat na to, že ve sprše vrtí prsama v plavkách. Šílení zoufalci.

lucie13 ( 10. června 2023 14:07 )

asi tak nějak… chlapi nemyslí hlavou a takové “paničky” toho využívají

vivvien ( 30. května 2023 17:16 )

Někdo tomu říká, že je krásná jiný, že je šlápota. A blesk se z toho orosil.

Zobrazit celou diskusi