Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Petra Svoboda: Dceři se už do vkusu netrefím, já bych podtrhla křivky, ona je schovává

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
2. června 2023 | 06:00

Moderátorka Petra Svoboda (40) si vyrazila na módní přehlídku do pražského DOX, a jak jsem zjistila, sama je milovnicí udržitelné módy, v jejímž duchu se celá show nesla. Dokonce se ukázalo, že odmalička nakupuje v second handech a zůstalo jí to dodnes.

„Navštěvuji je od útlého mládí, už u nás v Soběslavi jsem chodila do prvního second handu, co tam byl. Bylo mi asi tak dvanáct, neměla jsem moc peněz, spíš skoro vůbec žádné. Vlastně to pro mě bylo něco úžasného, protože najednou jsem si za těch pár korun mohla koupit spoustu nového oblečení. Některé ty věci jsem měla dokonce strašně dlouho, třeba dvacet let jsem měla šáteček Stefanel, který jsem si takhle koupila. Vzpomínám si na něj i dneska. Po těch x letech chodím do second handu taky ráda a líbí se mi ta móda, protože ono se to pořád tak jako opakuje, jen s určitými obměnami,“ nechala se slyšet Petra.

Samozřejmě jaká matka, taká Katka, a Petřina dcera Ráchel už může klidně mamince rabovat šatník, protože mají už téměř stejnou velikost. „Já jsem milovala, když mi mamka s tetou daly nějaké staré věci a mohla jsem se přehrabovat v těch bednách. A Rachelka přesně teď dorůstá, už je velká jako já a už pomalinku vytahujeme ty věci z garáže, které se s námi třikrát stěhovaly,“ smála se moderátorka.

Pokud chcete vědět, co všechno na sebe a svou dceru prozradila, podívejte se na video v úvodu článku.

 

Video se připravuje ...